Microgaming Network Rakeback
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Microgaming Network Rakeback
Ahojte neviete mi niekto poradiť cez koho by som dokazal vybaviť rakeback napr. na Ladbrokes Poker??? Na U***et už učet mám ale bez rakebacku:( Dakujem za rady ak sa niekto ozve budem moc vdačný.
-
skallo18 - Príspevky: 90
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Microgaming Network Rakeback
Hello pokerportal team,
Mate nejaky deal s nejakou hernou z microgaming siete? Ze ci sa mam regovat cez vas, alebo je to jedno. Nemam konto zatial v ziadnej herni tejto siete (aspon si myslim
Mate nejaky deal s nejakou hernou z microgaming siete? Ze ci sa mam regovat cez vas, alebo je to jedno. Nemam konto zatial v ziadnej herni tejto siete (aspon si myslim
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Re: Microgaming Network Rakeback
na U***et mas od nas super deal ktory ti ine stranky nedaju =>
viac info recenzia U***et
U***et má vlastný VIP program, v ktorom udeľuje hráčom rakeback podľa rake, akú za týždeň nahrali. Ak sa však zaregistrujete cez odkaz na našej stránke, okamžite získate v herni U***et doživotný najvyšší VIP status - status Platinum. Hráči na tejto VIP úrovni dostávajú automaticky každý pondelok 30% rakeback na ich herný účet za rake z predchádzajúceho týždňa, no majú možnosť vybrať si tento rakeback manuálne v klientovi aj skôr, ak peniaze potrebujú.
viac info recenzia U***et
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.