[CG] NL200 river check/raise

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

[CG] NL200 river check/raise

Odoslaťod Rocky 18 Okt 2012 03:58

Mam tu 2 ruky na ktore som dostal dnes check/raise na river a nevedel som moc kde som :fish:

SB: $243.88
BB: $358.81
UTG: $200.00
Hero (CO): $209.00
BTN: $200.00

Pre Flop: ($3.00) Hero is CO with 9 :spade: K :spade:
1 fold, Hero raises to $5.25, 2 folds, BB calls $3.25

Flop: ($11.50) A :spade: T :club: 6 :spade: (2 players)
BB checks, Hero bets $7.75, BB calls $7.75

Turn: ($27.00) 4 :spade: (2 players)
BB checks, Hero bets $22.25, BB calls $22.25

River: ($71.50) A :diamond: (2 players)
BB checks, Hero bets $59.62, BB raises to $323.56, Hero ??

BB hrac je agresive fish 64/33/A:3.3 hands 122
Flop a turn je standart hra ale river som valuebetoval a on dal ch/r co ma ale zaujalo tak mal total ch/r stats 36% (14) co na river ?

Tuto handu mi nenatrackoval HM tak ju vypisem stacky si uz presne nepamatam takze iba priblizne

Hero Btn : 250
SB
BB : 300

Pre flop : hero is Qd Td
Hero raises 5.25 , SB fold , BB reraise 16.50

Flop : Ad Kc 7d
BB bet 18 , hero calls 18

Turn : Kh
BB check , hero bet 36 , BB calls 36

River : 3d
BB check , hero bet 80 , BB raises AI , hero ??

Tunak je hrac BB solidny reg 22/18/ A: 3.1 hands 25k ma velmi nizky check raire iba 4% total a na river 2% , 3bet PF from BB ma 8% a cb in 3bet pot 71% ... calloval som PF pretoze proti jeho range mam dobru ruku na hitnutie a hlavne mam poziciu , flop mam FD a flat callujem s tym ze budem betovat any turn a pripande callovat aj dalsi barrel , ak by som dostal na turne ch/ raise tak foldujem a ak call tak river vzdavam ak by sa mi neskompletizovala moja draw , river mam flush a valuebetujem on AI ok what now ??
Obrázok používateľa
Rocky

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 23 krát/17 krát

Re: NL200 river check/raise

Odoslaťod ___Mortylen___ 18 Okt 2012 10:51

H1:
call, moze mat horsie for value (je to aggrofish)

H2:
na danej texture si mal
A. as played, checkbacknut turn
B. raisnut flop

Toto je velmi casto slowplay od neho, nakolko ma vsetky comba AA, KK a hlavne teda AK. Jeho reasonning je nasledovny: Board trafil tak tazko (sets,two pair), ze ho ma v podstate zmonopolizovany a ak mas handu, ktora je mu schopna dat value (callovat jeho vbety) tak ta cast Tvojej range aj sama betne. Plus balancuje vsetky pripady, ked musi giveupovat a ziskava dodatocnu value zo vsetkych Tvojich floats.
Dalsia vzdialena moznost je, ze turnuje jeho Ax na bluff (very advanced) alebo thin vbetuje/merguje Kx. Nakolko Axs a Kxs su caste semibluffing/blocker hands moze ich mat relativne dost vo svojej range. Ale za 25tisic ruk by si mal mat take reads na neho, ze vies takmer presne, co spravis na tomto riveri. Dataminer! :D
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Re: NL200 river check/raise

Odoslaťod sudden 18 Okt 2012 13:45

Ta prva handa je imo snapcall proti agro rybe, moze kludne overplaynut Ax a moze mat aj horsie flushe.

V tej druhej hande villain podla statov vyzera TAGish abc, takze default by som daval dost velky kredit tomu x/raisu a myslim, ze to bude skor slowplayed monster ako cokolvek ine. Dokonca moze mat aj zopar lepsich flushov, aj ked neviem ci by takto hral na turne KXdd. Tiez si nemyslim, ze by tu thin valueraisoval Kx handy na flush karte. Imo proti jeho valuerange nie si nikdy dobry a readless by som nepredpokladal, ze tu villain ever bluffuje (/turnuje Ax na bluff).
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!