mal som ten problém (viď vyššie) .... ale na stolovom starom PC mi to fungovalo normálne.
neviem, či to pomohlo, ale na notebo som odištaloval celý 888 poker, spustil CCleaner a nejako sa to chytilo samo (teda možno som ešte po ňom trochu pobúchal )
asi pomôže len nejaké vyčistenie a nová inštalácia 888 ... ale ber to tak, že som pomerne PC analfabet
software je out-of-date a treba ho aktualizovať
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Pacific Poker (8***oker)
Moze byt, lebo ten CCleaner robi prave to co som napisal v tom druhom a tretom bode, takze to moholo pomoct. 16Pedro skus teda ten CCleaner (je to program zadarmo)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
zdravím, skušal som aj ten ccclenear a nič nejde, stale to iste :-/....ale díky za snahu...neviem fakt už v čom može byť problém...
- 16Pedro
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
registry>scan for issues v ccleaneri azda vyskusat?
eh, ako citam predchadzajucu stranku, asi bude treba povolit vo firewall komplet 8***oker veci, updater atd
toto je imo na 99 percent firewall problem, asi si omylom zakazal/or firewall automaticky zablokoval updater.
offtopic:
som zvedavy, kedy pacific bude pokracovat v nastolenom tempe a zakaze HUD
eh, ako citam predchadzajucu stranku, asi bude treba povolit vo firewall komplet 8***oker veci, updater atd
toto je imo na 99 percent firewall problem, asi si omylom zakazal/or firewall automaticky zablokoval updater.
offtopic:
som zvedavy, kedy pacific bude pokracovat v nastolenom tempe a zakaze HUD
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.