zahral som to dobre?

Príspevky zo starej diskusie

zahral som to dobre?

Odoslaťod urmino1987 20 Mar 2007 13:29

hral som jednu hru, bol som na Buttone s 8 9 vo farbe. BB dorovnali 3 hraci vratane mna. na flop prislo K K 8. vsetci predo mnou chceckovali, ja som vsadil vo vyske BB. dvaja zahodili, jeden ma dorovnal. na turn prislo nieco bezvyznamne, super chceckoval, ja som vsadil 2x BB. na river prisla 8, mal som fullhouse a bol som presvedceny ze vyhram. ja som vsadil, super dal all-in. predpokladal som ze sa ma len snazi odstrasit, tak som ho s radostou dorovnal... no a asi nemusim hovorit ze mal na ruke K... myslite si ze som to zahral zle, resp. ako by ste to hrali vy?
urmino1987

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

89suited

Odoslaťod cstrike22 20 Mar 2007 14:30

No bohuzel ne. Zabudol si ale este napisat aky to boli hraci tight, tight/passive, loose, extra loose, aky si mal na nich read/alebo nemal -toto je velmi podstatna info ale bude m to brat tak, ze nemal si ziadny read v tej chvili. dorovnanie pf ok, po flope by som vsadil viac asi 60% potu, sazka 1BB vyzera ako nepodareny bluff,takze kazdy kto ma len trosku nieco na ruke ta dorovna, na turne tiez zalostne malo ale na turne si si uz mal davat pozor, pretoze aka handa ta na tom flope mohla dorovnat? Na riveri, ze si vsadil blockbet je spravne blockbet by si mal vsadit okolo 40% potu. Jeho re-raise na all in ti signalizuje 2 veci -bud je to magor (nato potrebujes ten read) alebo ma to K a presne dufa, ze mas tu 8 a dorovnas ho. Cize berme, ze nemas read tak po jeho all in - auto fold. Cize cely priebeh hry celkom ok az na tie male bety ale river blockbet spravne ale na all in- fold.
cstrike22

Založený: Jan 2007

-

Odoslaťod Lose 20 Mar 2007 14:48

myslim ze si to zahral najhorsie ako si mohol.
Po tom co si videl KK cista zahadzovacka a mohol by si mat aj A8, hlavne ked su dalsi traja v hre
Lose

-

Odoslaťod cstrike22 20 Mar 2007 14:57

Dovolim si nesuhlasit, pretoze keby mal read na nejakeho donkeys loose bluffera tak by ho mohol obrat o skoro cely stack.. Ale suhlasim stym, ze ked ked je taky flop a su tam este traja ludia tak to treba hrat maximalne, maximalne opatrne.
cstrike22

Re: 89suited

Odoslaťod czpoker 20 Mar 2007 15:04

Mohl bys mi vysvětlit pojem "blockbet"? Díky.
czpoker

blockbet

Odoslaťod kango 20 Mar 2007 16:07

je sazka kterou chces zabranit souperi aby vsadil vic nez bys bych ochoten pripadne callnout. spolehas na to ze si nebude jisty a jen dorovna, takze vlastne jsi velikost sazky urcil ty a ne on. jen mam takovy neprijemny pocit, ze blocking bet se dava mimo pozici :) takze v tomhle pripade to blocking bet nebyl :)
kango

aha

Odoslaťod jonatanko 20 Mar 2007 16:43

zahral si to zle, povedzme ste mali blindy ty si do potu ktory mal 4,5xBB vsadil B a nic si tym nemohl zistit mal si prasknut 2/3 potu a mal by si predstavu ci ta zavolalo K alebo nie -:)) na rivery si bol greedy, ale zase ak si mal feeling ze to K nema tak si to zahral dobre.
jonatanko

Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

blbost

Odoslaťod tazicek 20 Mar 2007 17:18

podla mna to nebolo vobec dobre zahrate, v pripade ze by ste sa na flop pozreli dvaja by to bola dobre zahrata hra, ale kedze ste isli az styria tak v tom pripade by som sa toho kacka velmi obaval. Ale je pravda ze v takychto situaciach treba napisat o aky typ hraca sa jedna,to je v takychto pripadoch velmi dolezite
tazicek

blockbet

Odoslaťod cstrike22 20 Mar 2007 17:24

kango: dik za upozornenie samozrejme blockbet sa dava ked si OOP ale on to na konci pisal takym stylom ako keby bol OOP tak ma zmiatol :-) Jednoducho povedane blockbet sa dava vatsinou na riveri ked si OOP (out of position) a mas sice dobru handu ao napr v tomto priklade alebo iny priklad: mas 77 a karty na stole su 789 2 J - mas sice set ale lahko sa mohlo stat, ze typek ma 10 a lucky J na riveri mu priniesol z jeho gutshot draw straight. Takze ked si OOP vsadis blockbet asi 40% potu a uvidis co sa bude diat. Vatsinou foldne- mas to doma, dorovna- nema tu 10 ale moze mat nieco ako 2 pary cize tiez si nie je isty alebo ta raisne- a tu zalezi kolko. Ak je to hodne velky raise, pripadne all in tak tu musis polozit, ak je to len nejaky minimum raise tak tu si musis rozmysliet. Moze to byt nepodareny bluff alebo value bet (value bet je stavka kde si si isty ze mas nuts ale nechces vystrasit supera nejakym velkym betom a tak vsadis len tolko kolko si myslis, ze bude ochotny dorovnat).
jonatanko ty ho neplet :-)
cstrike22

xx

Odoslaťod cstrike22 20 Mar 2007 17:30

este jedna vec samozrejme to bolo pisane defaultne ked nemas ziadny read na protihracov. Napr napadla ma jedna hra kde bolo v banku asi 400 eur ja som mal set 777 a bolo na stole presne taka situacia ako na stole, ze mu stacila 10 na straight. Lenze mal som read na neho bol to totalny donkey a bluffer a tak som nedaval blockbet a len som to checkol kedze som ocakaval, ze ma bude chciet vyblufovat. Isiel all in asi dalsich 220 eur ja som bol uz dopredu rozhodnuty, ze to dorovnam, takze som dorovnal a ukazal AK. Na tomto priklade sa snazim ukazat aky je dolezity read na superov pri stole. Proti inemu hracovi by som si to nedovolil...
cstrike22

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!