HM manager na obnovenom FTP
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
HM manager na obnovenom FTP
Caute,
odkedy je obnoveny FTP nejdu my staty. Ma niekto taky problem nedari sa mi to opravit nijak...
Juro
odkedy je obnoveny FTP nejdu my staty. Ma niekto taky problem nedari sa mi to opravit nijak...
Juro
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
Re: HM manager na obnovenom FTP
Mas HM1 alebo HM2?
Na dvojku je nejaky update ktory riesi MTT/SNG turnaje, tu je viac info aj link na download => http://forums.holdemmanager.com/hm2-rel ... ayers.html
Na dvojku je nejaky update ktory riesi MTT/SNG turnaje, tu je viac info aj link na download => http://forums.holdemmanager.com/hm2-rel ... ayers.html
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
eraserSK napísal:Caute,
Juro
ide mi to normalne
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
zapol si si v FT hand history folder?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:zapol si si v FT hand history folder?
Ano ale zmenil som ho z defaultneho priecinku..to dufam nevadi na PS miidu aj na Party
- eraserSK
HEM2 ide bez problemov
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
No, tak potom treba skontrolovat
a) ci ti to uklada handy do toho noveho adresara (ked budes mat vypnuty HM a odohras par ruk, mal by si najst v tom novom adresari subory)
b) ci je holdem manager nastaveny na ten novy adresar (autodetect asi nebude fungovat) (po zapnuti holdem managera a nacitani adresara by mali tie subory zmiznut)
c) ci tie handy nacita bez chyby (ukazuje to pri nacitavani adresara, ze kolko chyb nastalo)
a) ci ti to uklada handy do toho noveho adresara (ked budes mat vypnuty HM a odohras par ruk, mal by si najst v tom novom adresari subory)
b) ci je holdem manager nastaveny na ten novy adresar (autodetect asi nebude fungovat) (po zapnuti holdem managera a nacitani adresara by mali tie subory zmiznut)
c) ci tie handy nacita bez chyby (ukazuje to pri nacitavani adresara, ze kolko chyb nastalo)
- vlade
Vlade...
mam HM1
nacitava ruku ukazuje turnaj ale vo folder adresary je vzdy iba aktualne ktore hram v ten den...takze niekde vo FTP je chyba? preco to neuklada stale?
mam HM1
nacitava ruku ukazuje turnaj ale vo folder adresary je vzdy iba aktualne ktore hram v ten den...takze niekde vo FTP je chyba? preco to neuklada stale?
- eraserSK
nemusi byt, kedze nasledne sa vacsinou za 15 minut archivuju do archive foldra
skor moze byt problem v HM1 a novom ftp imo, ze este nefixli update alebo tak
skor moze byt problem v HM1 a novom ftp imo, ze este nefixli update alebo tak
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Jo, ako pise tucniak, este tam maju nejaky problem v HEM1, tu je o tom info na ich oficialnej stranke => http://forums.holdemmanager.com/release ... ew-ft.html
Takze treba pockat na update
Takze treba pockat na update
- vlade
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.