Dôvodom je hlavne to, že by som chcel priniesť trochu zmenu vo forme omahy. Po dlhšom hraní nie príliš úspešných session na Starse, kde som sa pokúšal regovať OHL 10-25 a neskôr SnG hypka OHL, som začínal byť vo veľkom mínuse. To ma priviedlo k radikálnej myšlienke začať odznova a vykašľať sa na Omahu H/L. Začal som hľadať herňu so slušným traficom, nejakým tým rackebackom a samozrejme aj s čo najslabšími hráčmi na klasickej omahe. Nakoniec som sa rozhodol, že to bude Paradise Poker (Ongame). Nie je to boh vie čo, ale "hráči sú doslova snový". Tým, že je tam stávková, omaha sa stáva zlatou baňou. Trafic je minimálne 5-6 stolov na Omahe 4. Tam som už začal a zatiaľ je to celkom slušný hotrun. Herňu však pravdepodobne časom zmením, podľa nejakých aktuálnych akcií. To je ale hudba budúcnosti.
Pred časom som začal omahu trochu viac študovať a prišiel som k názoru, že je to vlastne strašne o hodne jednoduchšia hra, ako holdem. Aj pri toľkej variácii, je stále jednoduchšie odhadnúť súperovu kartu, ako v holdeme. A to vo všetkých pozíciách.
Momentálne mám presne určenú range na Omahe 4 a to nastavenú tak, aby bola pri 4-6 stooch čo najefektívnejšia. Zatiaľ to celkom funguje. Môj roll je pomerne pohyblivý, keďže občas na Sportingbete niečo podám

Moje ciele sú do konca roka prejsť na Omahu 15 až 25 a ešte viac zlepšiť prácu so starting range. Problém je pre mňa momentálne softvér, keďže mi nejak zatiaľ nechce spolupracovať s počítačom, no to je vzhľadom k malému počtu regov momentálne bezpredmetné a história hráčov je u mňa pomerne zatiaľ dobre spracovaná.
Ďalší dôležitý ciel je zlepšovať samotnú hru a schopnosť zvládať ťažké situácie. Najmä bojovať s tiltom, ktorý je v omahe smrteľný. Každý deň sa budem pokúšať vložiť aspoň jednu handu zo session a budem rád, ak my poviete svoj názor na tú danú situáciu.
AlfaZz