Poker Portal Online Poker Tour 7 - rozdáme vyše $3,250!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Poker Portal Online Poker Tour 7 - rozdáme vyše $3,250!

Odoslaťod puncel 26 Nov 2012 19:52

no pytal som sa supportu na hraca, ktory vcera hral nas turnaj, (pokerdevilll, ktory skoncil na 6 mieste, kazdu hru ma 3betoval a nakoniec suckol, tak som sa na neho informoval, podla vsetkeho nije ani na U***et registrovany.. tak potom ako je mozne ze to hral? povedali ze vas budu kontaktovat. tak som zvedavy
puncel

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 14 krát/12 krát

Odoslaťod vlade 26 Nov 2012 23:14

Nerozumiem ako ti mohli povedat taku blbost ze neni zaregistrovany na U***et ked hral na U***et turnaj :D (edit: samozrejme moze, ak je to turnaj ktory je nastaveny pre celu siet v ktorej je aj U***et, ale OPT turnaje su nastavene len pre U***et, takze tam registrovany musi byt)

Ved to nedava vobec ziadny zmysel :crazy:

To preco hral tak ako hral to fakt neviem, ale ked sa tak rozhodol tak to je jeho problem, nemozes predsa chciet aby bolo v pravidlach turnaja nieco ako "je zakazane 3-betovat hraca viac ako 3x po sebe".
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Stanley VII 26 Nov 2012 23:32

Najprv som myslel, že hovoríš o registrácii do ligy na PokerPortali (tá samozrejme nieje nutná k tomu, aby hráč mohol hrať na U***et). Po tvojom poslednom príspevku mi to ale tiež úplne prestalo dávať zmysel, až keď som sa nad tým hlbšie zamyslel, tak teoreticky sa dá "hrať turnaj aj na U***et" ak hráč nieje na U***et registrovaný, ak hrá nejaký turnaj, ktorý je pre celú sieť, pre celý Microgaming. Vtedy by sa tam mohol dostať z akejkoľvek inej Microgaming herne. Ale turnaje tejto ligy nastavoval iba U***et, tak si to neviem predstaviť :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod TomMolivan 27 Nov 2012 00:49

puncel napísal:no pytal som sa supportu na hraca, ktory vcera hral nas turnaj, (pokerdevilll, ktory skoncil na 6 mieste, kazdu hru ma 3betoval a nakoniec suckol, tak som sa na neho informoval, podla vsetkeho nije ani na U***et registrovany.. tak potom ako je mozne ze to hral? povedali ze vas budu kontaktovat. tak som zvedavy

Môžem sa len tak pre zaujímavosť spýtať, čo presne znamená je, že "si sa na neho informoval" ? Resp. čo presne si od toho supportu mal v pláne zistiť?
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod haman 27 Nov 2012 01:10

ja hram ligu a tiez neni som na U***et regnuty ;)
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod TomMolivan 27 Nov 2012 01:48

haman napísal:ja hram ligu a tiez neni som na U***et regnuty ;)

ale za to na tom bwine otravuješ za dvoch :D
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod cercerBTSSK 27 Nov 2012 02:00

:D
len mu daj :D
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

Odoslaťod puncel 28 Nov 2012 19:40

support napisal toto: ,,

Dobrý den,

tento hráč není hráčem U***et. Nemůžeme ho tedy prověřit, ale můžete kontaktovat pokerportal.

,,

tak potom fakt tomu nerozumiem.. fakt neviem ok, moj dotaz je zrejme divny ale tak nechapem stale.. :P
puncel

Odoslaťod vlade 28 Nov 2012 20:01

Hmm, no, teoreticky by sa mohlo stat ze som zle odpisal to meno hraca ked som nahadzoval vysledky turnaja, tak by sa to dalo vysvetlit, mozno tam na konci neboli lll, ale nieco ine :crazy:, to by asi ako jedine davalo zmysel
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod puncel 28 Nov 2012 21:02

vlade napísal:Hmm, no, teoreticky by sa mohlo stat ze som zle odpisal to meno hraca ked som nahadzoval vysledky turnaja, tak by sa to dalo vysvetlit, mozno tam na konci neboli lll, ale nieco ine :crazy:, to by asi ako jedine davalo zmysel

je to jedno.. len som sa zaujimal o toho hraca, tak nechame to tak.. len zaujmave to je no
puncel

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 34 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!