ZelTZN aka NLHE Soldier
Re: Zeltznov blog
pripadám si taký bez motivácie,že ten poker hrám na silu niekedy,len aby som dal povinný objem,ktorý je aj tak megabiedny. BS
Samozrejme to môže byť spôsobené hlavne tým,že som na xtý shot neshotol NL50 a na to behom pár dní bustol 1/3 rollu.
Samozrejme to môže byť spôsobené hlavne tým,že som na xtý shot neshotol NL50 a na to behom pár dní bustol 1/3 rollu.
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Zeltzn napísal:pripadám si taký bez motivácie,že ten poker hrám na silu niekedy,len aby som dal povinný objem,ktorý je aj tak megabiedny. BS
sustred sa radsej na kvalitu ako kvantitu.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
za tento mesiac som odohral 20k hands,co je megabieda. Nejde o to,ze kvantum ruk chcem odohrat. Mne chyba chuť do grindenia a to je zlé
-
Zeltzn napísal:za tento mesiac som odohral 20k hands,co je megabieda. Nejde o to,ze kvantum ruk chcem odohrat. Mne chyba chuť do grindenia a to je zlé
Cau daj si úplne pauzu od pokra od videi od všetkeho čo súvisí z pokrom istý čas a potom určite príde chuť a aj lepšie výsledky
-
Hendo999 - Príspevky: 252
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 83 krát/15 krát
Hendo999 napísal:Cau daj si úplne pauzu od pokra od videi od všetkeho čo súvisí z pokrom istý čas a potom určite príde chuť a aj lepšie výsledky
Tak tomuto never
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Hendo999 napísal:Cau daj si úplne pauzu od pokra od videi od všetkeho čo súvisí z pokrom istý čas a potom určite príde chuť a aj lepšie výsledky
Tak tomuto never
že si dá pauzu?
-
Hendo999 - Príspevky: 252
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 83 krát/15 krát
cisto financna motivacia v hre o peniaze ma asi tu chybu, ze ked to potom zapnes a pustis 5-6bi za 10 minut, velmi rychlo prestanes hrat (kedze stratis motivaciu)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
myslím že nabokow to napísal úplne trefne... Rly skús sa ísť zamestnať úplne ako joke...po 2-3 smenách za 3.5-4€ /hod budeš šalieť za grindom
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Zeltznov blog looking for propbet
Hey guys!
small update: Prvý mesiac v novom roku som začal pomerne slušne,v mojej herni sa stretávam s tonou soft stolov a tak sa snažím hrať čo najviac,no počas tohto mesiaca som sa musel dosť venovať škole (hrozila mi 4 z bio,job done) a ostatným predmetom,aby som nemal úplne tragický polrok.
Postrádam postupný pokrok v mojej hre,ale potrebujem hrať oveľa viac,lebo sám vidím,že na NL30 mám slušnú edge
(11k hands,14bb/100,redline -6bb/100 mixed w NL50)
Je to veľmi malá vzorka a je to slabý objem pre niekoho,čo chce pokrom niečo v budúcnosti dokázať => LF propbet na február
short future goals:
- Na mojej herni mám takmer vyclearovaný 500$ fdb,na ktorý som mal 90 dní(do 29.1. treba vyčiscic),takže to bude nice boost BR pre NL50
- Na NL50 sa plánujem presunúť s 50 a viac BI (hopefully next month)
- Plánujem spraviť nejaký deposit cez pg, keďže tam majú kopu pre mňa super videí, či už od Yegona,TLN a ostatných => game boost,wr boost
- Plánujem sa v najbližšom mesiaci zamerať na štúdium hry,keďže som dlhé mesiace nejakým spôsobom neštudoval hru a to sa mi nepáči
- Chystám v najbližšej dobe natočiť video (6-max,4 tiled tables of NL30)
peace
small update: Prvý mesiac v novom roku som začal pomerne slušne,v mojej herni sa stretávam s tonou soft stolov a tak sa snažím hrať čo najviac,no počas tohto mesiaca som sa musel dosť venovať škole (hrozila mi 4 z bio,job done) a ostatným predmetom,aby som nemal úplne tragický polrok.
Postrádam postupný pokrok v mojej hre,ale potrebujem hrať oveľa viac,lebo sám vidím,že na NL30 mám slušnú edge
(11k hands,14bb/100,redline -6bb/100 mixed w NL50)
Je to veľmi malá vzorka a je to slabý objem pre niekoho,čo chce pokrom niečo v budúcnosti dokázať => LF propbet na február
short future goals:
- Na mojej herni mám takmer vyclearovaný 500$ fdb,na ktorý som mal 90 dní(do 29.1. treba vyčiscic),takže to bude nice boost BR pre NL50
- Na NL50 sa plánujem presunúť s 50 a viac BI (hopefully next month)
- Plánujem spraviť nejaký deposit cez pg, keďže tam majú kopu pre mňa super videí, či už od Yegona,TLN a ostatných => game boost,wr boost
- Plánujem sa v najbližšom mesiaci zamerať na štúdium hry,keďže som dlhé mesiace nejakým spôsobom neštudoval hru a to sa mi nepáči
- Chystám v najbližšej dobe natočiť video (6-max,4 tiled tables of NL30)
peace
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.