Live report : EPT Prague Day 1B

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Live report : EPT Prague Day 1B

Odoslaťod admin 10 Dec 2012 11:45

Diskusia k článku: Live report : EPT Prague Day 1B

Včerejší startovní den série European Poker Tour v Praze přilákal ke svým stolům 336 zájemců o titul, ze kterých se pouze 180 probojovalo dál. Aby se překonal počet hráčů loňské zastávky - 722 hráčů, muselo by jich dnes přijít 386, o což určitě strach nemáme. I dnes vás tak čeká reportáž přímo z místa činu a i dnes bude v podání Hanky s Vojtou. Takže kdo se dnes přijde podívat? Komu se podaří probojovat do druhého dne? Sledujte akci s námi!...

Celý článok => Live report : EPT Prague Day 1B
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Live report : EPT Prague Day 1B

Odoslaťod tom3 10 Dec 2012 16:27

Ako je na tom Tono Karašinsky? Dík za odpoveď.... :)
tom3

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod WNT 10 Dec 2012 19:01

tak janko utoci na hraca roku a mi sme tu minule diskutovali kto je v sucasnosti najuspesnejsim hracom?? no pekne velke :gl: janko...pocuj skus nejaku parochnu... :D pupok sa da zhodit...mozno by sa v P****Stars konecne zamysleli koho tu na svk sponzoruju... ;)

Za tento príspevok od WNT poďakovali :
Napolleon
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod haman 10 Dec 2012 19:26

niektore hry nechapem. Romanello: 3betne QQ a na 355r ich checkne back? potcontrol? underrep?
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod WNT 10 Dec 2012 19:44

haman napísal:niektore hry nechapem. Romanello: 3betne QQ a na 355r ich checkne back? potcontrol? underrep?

aj majster tesar sa utne... :) taketo free card sa nezvyknu vyplacat...jednoznacne cbet...prave kvoli tymto nizsim parom a pripadne vyfoldujeme horsiu AT az AK mozno nejake KQ...ale vzdy lepsie ako nechat supera nieco hitnut na turn alebo river...
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod DevilMayCry 10 Dec 2012 19:48

Dag mi tentokrát s úsměvem hlásil stack 30.000. Při dotazu jak k tomu přišel, mi odpověděl : "Hele počuvaj, dostal som trikrat esa, dvakrat, trikrat som bluffol a všetko nedošlo do showdownu"

moze mi to niekto prelozit ze co s tymi esami vlastne spravil ?? :crazy:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod haman 10 Dec 2012 19:49

WNT napísal:
haman napísal:niektore hry nechapem. Romanello: 3betne QQ a na 355r ich checkne back? potcontrol? underrep?

aj majster tesar sa utne... :) taketo free card sa nezvyknu vyplacat...jednoznacne cbet...prave kvoli tymto nizsim parom a pripadne vyfoldujeme horsiu AT az AK mozno nejake KQ...ale vzdy lepsie ako nechat supera nieco hitnut na turn alebo river...

neverim, ze je to missclick. za tym je ucite nejaky reasoning, ktory mi ale unika...
haman

Odoslaťod haman 10 Dec 2012 19:52

DevilMayCry napísal:
Dag mi tentokrát s úsměvem hlásil stack 30.000. Při dotazu jak k tomu přišel, mi odpověděl : "Hele počuvaj, dostal som trikrat esa, dvakrat, trikrat som bluffol a všetko nedošlo do showdownu"

to su rozne hry. 3krat mal AA a okrem toho nejake ruky este bluffol.
haman

Odoslaťod DevilMayCry 10 Dec 2012 19:53

haman napísal:
DevilMayCry napísal:

to su rozne hry. 3krat mal AA a okrem toho nejake ruky este bluffol.

aha jasne uz to chapem :good:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 42 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!