Utorkové PokerPortal freerolly o $150 na Wi****m hill aj v d
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Utorkové PokerPortal freerolly o $150 na Wi****m hill aj v d
Minule sme si veľmi nezahrali, dnes to dúfam dopadne lepšie Registrácia do večerného turnaja je už otvorená, ja už som sa radšej regol teraz, aby som večer nezabudol.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Do 20:30 je late registration, takže kto ste sa ešte neregli, stále je šanca
-
Konecne nam turnaj nastavili ako added, pekne sa nam vyzbieralo, prizepool 198$ @ 24 hracov
GL o tyzden
GL o tyzden
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Super akce
Už se těším na příští týden
- Warfery
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Dnes sa hrá náhradný turnaj za ten zo 4.decembra, takže kto si chcete zahrať, dnes je nato príležitosť tiež. Začíname o 20:00, do 20:30 je ešte možná neskorá registrácia. Minule sa vďaka rebuyom hralo miesto $150 až o $198, ako už napísal Vlado a dnes sa budú R&A opäť prirátavať k prizepoolu, takže môžeme čakať podobné čísla Zatiaľ je registrovaných 22 hráčov.
Ešte sa dá stihnúť kľudne aj registrácia v herni a získanie 1 WH bodu potrebného na vstup (za $1 rake je ich 25, takže to je malina)
Link na recenziu WH s odkazom na stiahnutie: http://Wi****m-poker.pokerportal.sc/
Nečudujem sa, keď si minule vyhral Mne sa minule páčilo menej ako tebe, keďže som odišiel s prázdnymi vreckami, ale dnes to dúfam nejako uluckujem aj ja na jeden z prvých troch flekov, nech mám pekný večer, ale teším sa tiež
Ešte sa dá stihnúť kľudne aj registrácia v herni a získanie 1 WH bodu potrebného na vstup (za $1 rake je ich 25, takže to je malina)
Link na recenziu WH s odkazom na stiahnutie: http://Wi****m-poker.pokerportal.sc/
Warfery napísal:Super akce
Nečudujem sa, keď si minule vyhral Mne sa minule páčilo menej ako tebe, keďže som odišiel s prázdnymi vreckami, ale dnes to dúfam nejako uluckujem aj ja na jeden z prvých troch flekov, nech mám pekný večer, ale teším sa tiež
-
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.