Dosiahnite v roku 2013 ako prvý Supernovu....a ďalej!

Diskusia k herni P****Stars

Dosiahnite v roku 2013 ako prvý Supernovu....a ďalej!

Odoslaťod admin 21 Dec 2012 21:15

Diskusia k článku: Dosiahnite v roku 2013 ako prvý Supernovu....a ďalej!

Buďte prvým hráčom, ktorý dosiahne status Supernova, alebo Supernova Elite a P****Stars vás ovenčí slávou a darmi. Prihláste sa do leaderboardu už dnes! V roku 2011 sa podarilo dosiahnuť na P****Stars status Supernova Elite hráčovi Andrew "azntracker" Li za rekordné 2 mesiace, čím prekonal rekord hráča George "Jorg95" Lind z P****Stars Teamu Online až o 3 týždne! Je to neuveriteľný výkon vytrvalosti a sústredenia. Áno, vyhral a odmenou mu boli ovácie. Samozrejme vyhral aj všetky ohromné cash bonusy, ktoré idú ruku v ruke s 1,000,000 VPPs (a to len za pár mesiacov). Ale dostala sa jeho tvár na hraciu kartu? Nedostala... Tento rok sa však vaša tvár na hraciu kartu dostať môže!
Li (v strede) a Lind vyzerajú byť pripravení opäť na ďalšiu vojnu P****Stars má pre prvého hráča, ktorý prekročí 100,000 bodov potrebných na Supernovu niekoľko skvelých cien a ešte o niekoľko cien viac ich má pripravených pre prvého grindera, ktorý do dotiahne v roku 2013 cez 1,000,000 VPP potrebných na status Supernova Elite. Dokáže sa Lind vrátiť na výslnie a vziať si späť rekord, ktorý mu uchmatol tento rok Li? Alebo si Li svoj tohtoročný rekord...

Celý článok => Dosiahnite v roku 2013 ako prvý Supernovu....a ďalej!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Dosiahnite v roku 2013 ako prvý Supernovu....a ďalej!

Odoslaťod pLAYERsvk 22 Dec 2012 14:20

nie zeby som niekedy v zivote bol najrychlejsia sne alebo sn, ale keby som vyhral toto: "24-hodinové obdobie podľa vášho výberu, kedy budete dostávať dvojnásobok VPP a FPP bodov"
tak by som vyzval lubovolneho highstakes rega na suboj 24-tabling highstakes hu sngs 24 hours.
s tym rakebackom by to bola tlaciaren na peniaze :)
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 32 krát/84 krát

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!