Vianočný darček Montesina pre návštevníkov PokerPortalu
Re: Vianočný darček Montesina pre návštevníkov PokerPortalu
určite fajčenie... neznášam to už len na ulici a nie ešte pri stole...
podľa mňa by to malo byť zakázané - prípadne aby si hráči obstarali tie elektronické cigarety, čo nesmrdia...
taktiež nechodím z tohto dôvodu na live turnaje...
podľa mňa by to malo byť zakázané - prípadne aby si hráči obstarali tie elektronické cigarety, čo nesmrdia...
taktiež nechodím z tohto dôvodu na live turnaje...
- Peto717
- Založený: Aug 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
fajcenie na turnajoch,moneypool,chybaju kvality pokrovy manageri
- Za tento príspevok od hyena poďakovali - 2:
- 016roy, TomMolivan
- hyena
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/11 krát
ja sice nemozem vyhrat, ale toto je zoznam veci ktore mi vadia (skuste sa vyjadrit):
1. prakticky v kazdom klube to povestne "GTD".
2. vacsie turnaje ktore v sobotu zacinaju niekedy o siestej najskor (najlepsie o osmej) a koncia o piatej rano a Day 2 zacina pomaly na obed
3. v malych kluboch dost casto team play
4. arogantne spravanie neiktorych hracov, resp. neucta hracov k sebe a casto krat aj ku klubom
5. hlavne v mensich kluboch castokrat intrigarcenie jedneho na druheho (viem o vela podobnych situaciach)
6. hraci sa malo snazia vzdelavat, diskutovat o hrach, ucit sa a stale viac "trenovat" a potom svk scena coraz viac zaostava za ceskou napr.
7. manageri online herni su z ceska, preto sa viac zameriavaju na cesky trh a tym padom sa tam poker rychlejsie rozvija a teraz je uz viac ako jasne, ze dalsi manager pre svk/cz natlaci lepsie akcie pre cz hracov, resp. tam spravi festival, podujatie, a pod., nakolko je tam vyrazne vacsia zakladna uz
8. fajcenie pri stoloch a tom som fajciar..... ale ked som hral napr. eureku a nefajcilo sa pri stole, tak som proste vydrzal do prestavky, alebo isiel pocas levelu na 5 min prec od stola, to vymeskas tak 2 hands. Hlavne pri vacsich turnajoch by malo byt zakazane pri stoloch fajcit
9. zakony slovenskej republiky ktore namiesto rozvoja zamestnanosti v kluboch/kasinach/strankach idu castokrat proti hracom, teda pokrovej scene ako takej
10. atd., atd., ale na zaver veselsie: hlavne ked prehram ako min. average stack 2-3 krat po sebe all-in proti shortovi s AQ do A2, alebo AA do AKos ako na kvalde WPT v Prahe a potom zazijem arogantne spravanie s dovetkom: "dig, sak vytocim, ne?"
1. prakticky v kazdom klube to povestne "GTD".
2. vacsie turnaje ktore v sobotu zacinaju niekedy o siestej najskor (najlepsie o osmej) a koncia o piatej rano a Day 2 zacina pomaly na obed
3. v malych kluboch dost casto team play
4. arogantne spravanie neiktorych hracov, resp. neucta hracov k sebe a casto krat aj ku klubom
5. hlavne v mensich kluboch castokrat intrigarcenie jedneho na druheho (viem o vela podobnych situaciach)
6. hraci sa malo snazia vzdelavat, diskutovat o hrach, ucit sa a stale viac "trenovat" a potom svk scena coraz viac zaostava za ceskou napr.
7. manageri online herni su z ceska, preto sa viac zameriavaju na cesky trh a tym padom sa tam poker rychlejsie rozvija a teraz je uz viac ako jasne, ze dalsi manager pre svk/cz natlaci lepsie akcie pre cz hracov, resp. tam spravi festival, podujatie, a pod., nakolko je tam vyrazne vacsia zakladna uz
8. fajcenie pri stoloch a tom som fajciar..... ale ked som hral napr. eureku a nefajcilo sa pri stole, tak som proste vydrzal do prestavky, alebo isiel pocas levelu na 5 min prec od stola, to vymeskas tak 2 hands. Hlavne pri vacsich turnajoch by malo byt zakazane pri stoloch fajcit
9. zakony slovenskej republiky ktore namiesto rozvoja zamestnanosti v kluboch/kasinach/strankach idu castokrat proti hracom, teda pokrovej scene ako takej
10. atd., atd., ale na zaver veselsie: hlavne ked prehram ako min. average stack 2-3 krat po sebe all-in proti shortovi s AQ do A2, alebo AA do AKos ako na kvalde WPT v Prahe a potom zazijem arogantne spravanie s dovetkom: "dig, sak vytocim, ne?"
- Za tento príspevok od 016roy poďakovali - 2:
- hyena, Paul Števík
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
hyena napísal:fajcenie na turnajoch,moneypool,chybaju kvality pokrovy manageri
jojo, na tu 1 vec v mojom prispevku som zabudol: na svk je dost klubov/kasin, ale nedostatok kvalitnych managerov/majitelov.
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
viac omahy a trebars aj 5 card draw
- tonv76
- Založený: Dec 2011
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Okrem fajčenia a arogancie,neumerného požívania alkoholu je hnus aj agresivita pri hre a manažeri len stoja a prizerajú sa bez reakcie... Asi tolko,ale kvalitnou hrou sa to dá väčšinou zvládnut
- Paul Števík
- Založený: Dec 2012
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
fajcenie na turnajoch
-
speksSVK - Príspevky: 168
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/5 krát
zapajam sa do sutaze, ale nazor novy neprinesiem - musim sa podpisat pod to fajcenie.
ps podobne ako apik, ak bude zrebovanie rozdelene, z toho vianocneho ma rovno vyhodte - isiel by som len na ten 29.teho, ale o to radsej!
ps podobne ako apik, ak bude zrebovanie rozdelene, z toho vianocneho ma rovno vyhodte - isiel by som len na ten 29.teho, ale o to radsej!
-
Teo.sk - Príspevky: 75
- Založený: Sep 2010
- Poďakoval/li: 10 krát/2 krát
okrem dymu dlzka prestavky... optimalne max 20min
- lunochod99
- Založený: Sep 2010
- Poďakoval/li: 6 krát/0 krát
kosk10 napísal:Tak to fajcenie jednoznacne zo vsetkeho najviac plus niekedy az moc pretiahnute turnaje ktore trvaju do rana...
1) s fajcenim suhlasim, ale s "pretiahnutymi" turnajmi nie. cim turnaj trva kratsie, tym je to vacsia loteria. Som za to, aby kluby propagovali elektronicke cigarety, resp. ich davali stalym hracom ako bonus.
Dalej mi vadi ze,
2) v late faze maju turnaje turbo strukturu. levely idu 1000/2000 - 1500/3000 a 2000/4000 - 3000/6000, co je vzdy 50% narast blindov. Clovek hra niekolko hodin turnaj, snazi sa robit best moves, aby si nakoniec zahral pri vysokych blindoch ruletu - push/fold.
3) sa hraju len vysoke CG limity, NL200+. Bezny clovek nema take prijmy, aby si mohol sadnut na taky stol. Poznam vela turnajovych hracov, ktory po vypadnuti z turnaja by si zahrali cg, keby sa hrali menie blindy. Ja osobne by som chcel hrat NL50 - NL100. argument herne, ze pri tychto leveloch sa vyzbiera mensi rake neberiem, mozu to predsa spravit tak, ze pri tychto levelov bude vyssi rake aby sa kompenzoval vypadok.
4) chyba asociacia pokrovych klubov SR a zdruzenie hracov pokru SR - obe na pripomienkovanie legislativy, sirenie povedomia - poker ako sport.
5) fixny x-percentny fee z turnajovych buyinov. Priklad hra sa turnaj s 2000E garanciou a odpocita sa 15% co je 300e. OK, je potrebne z niecoho ten turnaj financovat, obcerstvenie, atd. Ale ked je turnaj 8000E garant, tak 15% uz robi 1200E pritom oba turnaje maju +/- rovnake fixne naklady. teda pri silnejsich turnajov by sa malo z garantu odpocitavat menej %.
Samozrejme najtransparentnejsi stav je taky, ze pri buyine by sa uvadzal rovno aj poplatok/fee a true GTD - bez odpocitavania, ale to tak skoro nebude...
Ale najviac mi vadi toto:
6) Vacsinou vypadavam z turnajov na 3outer alebo este vacsi vesmir. Tento tyzden som hral 3krat: 1) out na flip 33 do A4s za 15BB 2) TT do QTs 3) QQ do 45s - prosim vas, s tym nieco niekto robte, lebo prestanem tie turnaje hravat.
PS.: prosim nezrebovat ma, nemozem sa zucastnit.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.