Vianočný darček Montesina pre návštevníkov PokerPortalu

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Vianočný darček Montesina pre návštevníkov PokerPortalu

Odoslaťod WNT 23 Dec 2012 21:00

no myslim ze vysledky by boli ine keby tam boli len nicky ktore sa chceli zucastnit...ked to tako vyslo na niekoho kto sa nechcel zucastnit a tym padom sa to posuvalo..ale oki ved ja nic je to tvoja stranka tak si zrebuj ako chces... ;) a vitazom gratulujem a velke :gl: v turnaji.poprosil by som potom povinne nahlasit ako sa vam darilo... :)
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod Magnus 23 Dec 2012 22:10

Hura vyhral som :-) len neviem, ako sa dostanem do Montesina a spat, ked nemam auto :o
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod Judita 23 Dec 2012 22:15

No myslim ze by bolo lepsie keby turnaje boli castejsie aj v Ziline aj inych velkych mestach...myslim zaujimave garancie...Takisto aj slovak poker tour rozsirit do viacerich miest plus zvysit garant aby sa to oplatilo aj hracom co byvaju dalej... a co sa tyka cash stolov mi vadi hlavne fajcenie a slabe vetranie...
Judita

Založený: Dec 2012
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod stanley100 23 Dec 2012 22:46

Ahoj,ja svoju cenu venujem nicku VNT,ale len v pripade,ze mam 10% z akcie. Ak suhlasi,tak to Vlade prosim posun dalej jemu. Dakujem a prejem krasne sviatky plne pohody a prajem si,aby sa nejake akcie konali napr i pre pokrove kluby,ktore su na slovensku. Takato akcia by sa zisla ci uz pre Kosice alebo presov. Napisem,ze ak by prispeli vstupenkou aj pre regionalne kluby,prispelo by to trosku . Ale aj tak dakujem,je to mile.
stanley100

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 17 krát/14 krát

Odoslaťod WNT 23 Dec 2012 23:00

stanley100 napísal:Ahoj,ja svoju cenu venujem nicku VNT,ale len v pripade,ze mam 10% z akcie. Ak suhlasi,tak to Vlade prosim posun dalej jemu. Dakujem a prejem krasne sviatky plne pohody a prajem si,aby sa nejake akcie konali napr i pre pokrove kluby,ktore su na slovensku. Takato akcia by sa zisla ci uz pre Kosice alebo presov. Napisem,ze ak by prispeli vstupenkou aj pre regionalne kluby,prispelo by to trosku . Ale aj tak dakujem,je to mile.

jeeej diky stanley toto som necakal ale nemozem to prijat...dnes som si uz dohodol program takze nemozem sa zucastnit...a inak ja live prakticky nehravam kedze je to premna nevyhodne cestovat na male turnaje do BA a Wiedne a tak takze diky a skus to posunut niekomu z okolia BA este raz velke diky.keby som tu vstupenku vyhral aj ja tiez to budem musiet niekomu darovat s chalanou ktorych poznam a viem ze pojdu do montesina..este raz velke diky cenim si to ahoj.
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod haman 23 Dec 2012 23:15

to nebolo povedane, ze vyhra sa da posunut/predat :) by som sa zucastnil ;)
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod stanley100 23 Dec 2012 23:17

Ok,kto z Blavakov alebo kto chce ist na turnaj??? 30€ vstupenka caka na niekoho? Prosim napisat do diskusie. Ale vdacne je 10% z akcie...ved je to nic.
stanley100

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 17 krát/14 krát

Odoslaťod vlade 24 Dec 2012 00:17

Takze zatial nikto nechce ist hrat? (nikto neposlal udaje co treba na nahlasenie na turnaj). Zda sa ze to nebude take jednoduche (bohuzial dost blby termin) niekoho najst, kto by si chcel ist zahrat nech mi napise spravu, alebo na mail vlade@pokerportal.sk (zatial nezavazne ako nahradnik)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod APminer 24 Dec 2012 06:50

když to nikdo nechce, tak ja tech €88 zkusim (jako uplne posledni zachrance) ... žena mne asi vystěhuje, takže očekavam nabidky na ubytovani invalidniho duchodce .... 8-)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod Magnus 24 Dec 2012 07:03

Ok, ak niekto chce, posuvam mu svoju 88 eurovu vstupenku, nemam sa ako dostat do montesina, tam by nebol problem, len naspat ako. Takze dakujem za vyhru, ale nech to niekto vyuzije iny. Dakujem ;)
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!