sng grind
Re: Martinkov sng blog
ahojte.
nuž dajme si menší review decembra.
s volume som spokojný, s profitom som spojokný. aj keď to stále mohlo byť lepšie.
začal som mixovať 15$ knockouty. neviem kolko sa mi ich podarí odohrať mesačne, ale chcel by som aby tvorili aspoň 40% mojej volume v budúcnosti.
okrem toho sa nič zaujímavé nedialo
71 hodín odohratých, v priemere 18 hodín za týždeň. nič moc. budem si musieť zvyknúť hrávať dlhšie sessions, aspoň 4-5h.
profit s bonusmi 808,2 usd.
---------------------
ešte krátky review celého roka 2012.
- s FR sng som začal vo februári, odohral som 4000 sng na microstakes behom 6 mesiacov a stále som sa motal okolo nuly, aj to len vďaka rakebacku. došla mi trpezlivosť, hra sa mi znechutila a v auguste som sa rozhodol, že s pokrom skončím nadobro.
ale rozhodol som sa, že dám tomu ešte jeden shot a tak som vyhľadal pomoc u KO wizarda playerasvk. (modrá čiara v grafe)
od koučingu už hrávam len knockouty a robím 10$/hod s rb na vzorke 6000 turnajov. fakt mám z toho radosť
nech sa vám darí!
nuž dajme si menší review decembra.
s volume som spokojný, s profitom som spojokný. aj keď to stále mohlo byť lepšie.
začal som mixovať 15$ knockouty. neviem kolko sa mi ich podarí odohrať mesačne, ale chcel by som aby tvorili aspoň 40% mojej volume v budúcnosti.
okrem toho sa nič zaujímavé nedialo
71 hodín odohratých, v priemere 18 hodín za týždeň. nič moc. budem si musieť zvyknúť hrávať dlhšie sessions, aspoň 4-5h.
profit s bonusmi 808,2 usd.
---------------------
ešte krátky review celého roka 2012.
- s FR sng som začal vo februári, odohral som 4000 sng na microstakes behom 6 mesiacov a stále som sa motal okolo nuly, aj to len vďaka rakebacku. došla mi trpezlivosť, hra sa mi znechutila a v auguste som sa rozhodol, že s pokrom skončím nadobro.
ale rozhodol som sa, že dám tomu ešte jeden shot a tak som vyhľadal pomoc u KO wizarda playerasvk. (modrá čiara v grafe)
od koučingu už hrávam len knockouty a robím 10$/hod s rb na vzorke 6000 turnajov. fakt mám z toho radosť
nech sa vám darí!
- Za tento príspevok od 1886er poďakovali - 2:
- Hendo999, stanley100
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
nice work!
mam jedinu vyhradu, to zdrobnele meno v nazve blogu
mam jedinu vyhradu, to zdrobnele meno v nazve blogu
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
thanks
neviem ako sa mení názov témy, minule som to skúšal a nepodarilo sa, tak som to vzdal
neviem ako sa mení názov témy, minule som to skúšal a nepodarilo sa, tak som to vzdal
-
1886er napísal:thanks
zedituj nadpis 1.prispevku v blogu.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Re: KO sng blog
Hned je to lepsie, len si mohol v tom nazve blogu nechat aspon to 1886-nieco , aby sme nezabudli, ci blog to je.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Re: KO sng blog
ok porozmýšlam a v priebehu dňa upravím. netušil som, že ten starý názov bol až tak tiltujúci
-
Re: KO sng blog (1886)
good job
-
pLAYERsvk - Príspevky: 365
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 32 krát/84 krát
pLAYERsvk napísal:good job
diky man
------
začiatok mesiaca sa teda vydaril
- 446$
pod ev 400$
asi na chvílku vysadím 15ky, lebo tam runujem ako retardovaný kôň.
-
1886er napísal:pLAYERsvk napísal:good job
diky man
------
začiatok mesiaca sa teda vydaril
- 446$
pod ev 400$
asi na chvílku vysadím 15ky, lebo tam runujem ako retardovaný kôň.
Čo vravíš celkovo na 15ky ? Je to velký rozdiel od 7čiek alebo je to niečo podobné ?
-
StarFromHell - Príspevky: 33
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.