od pokerhazard 03 Jan 2013 19:49
uprimne? nemyslim si, ze by si s tym uspel !!! prajem ti ale vela stastia s temou a hlavne ucitela, ktory to bude hodnotit, ktory je zaryty cirkevnik a mal v rodine zavisleho od hazardu !!!
poker svojim sposobom vzdy hazard bude, stale sa hovori: "ten mal ale stastie", v prvom rade neovplyvnis to ako budu karty rozdavane a ani nevies definovat co to je v pokri termin, tzv. "long run"
kto je lepsi hrac? ten, co sadne k pokru, odohra 10 turnajov a 1 vyhra a zarobi 100 000e, alebo ten, co hra poker 5 rokov, ma odohranych 100 000 turnajov, ale ma vyhranych len 10 000e ? alebo ten, co odohra 5 000 turnajov, na ktorych prehra 30 000e a potom 5001 turnaj trafi koncne a vyhra 70 000e v nom? na zaklade coho chces urcit a dokazat to? nikde nie je dane a urcene to po kolkych turnajoch musis vyhrat a mozes hrat akokolvek dobre, vzdy je v turnaji cast kedy musis bojovat o zivot, tusim jeden cesky pro hrac sa vyjadril, ze treba za velky turnaj vyhrat tak 5-6 flipov (alebo krizovych situacii), alebo situacii, kde ktore ked nevyhras, nemas sancu vyhrat turnaj - aka je teda pravdepodobnost, ze ked mas kocku (123-456) a hodis nou 6x po sebe padne cislo 1-2-3? a mohol by som to rozviest dalej a dalej
kazdy si mysli a herne to prezentuju tak, ze kazdy kto zacne hrat musi jednoducho vyhravat, len treba hrat hrat a studovat
dlhodobo je v pokri v pluse mozno 5% z hracov, 95% hracov prehravaju svoje peniaze, jediny kto zaraba je herna
chyba mi tu akasi prakticka cast projektu, vsetko bude len o spekulovani, uvahach a vlastne si temu mozes viest smerom ako chces, napisem ti taku istu pracu, kde ti tvoje veci vyvratim a dokazem, ze poker hazard je - dalej mi tu chyba tvoja vlastna pridana hodnota, tvoj vlastny vyskum, tvoja vlastna vzorka turnajov, na ktorej dokazes, ze poker nie je hazard, nie je to len o tom povyberat si par hracov, ktori vyhravaju a povedat, ze poker nie je hazard
poker vzdy bude aj nebude hazard, zalezi od uhla pohladu, jednoznacne to sport, alebo experience hra nikdy nebude