Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
no zacinam s cca 10k euro,samozrejme mam nejake peniaze v zalohe ak by sa nieco nepredvidave stalo,hravam av bi cca 20 $,co sa tyka rozhodnutia bolo to tak 50-50,ako sa povie dobrovolne nasilu
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Palo, drzim prsty
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Poznám jedného odborníka na stravu a pohyb Vlada Zlatoša,ktorý je najlepší na Slovensku. Podáva informácie ľuďom úplne jednoducho a sú to tie najkvalitnejšie informácie. Má dokonca vlastný (naturálny) proteín,ale nechcem ti sem zbytočne bragovať blog.
Držím ti palce na tvojej ceste za poker pro Paľo
Spoiler:
Držím ti palce na tvojej ceste za poker pro Paľo
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
hoj, skus leangains.com alebo pm pre blizsie info, urcite neskusaj vlada zlatosa. vo fitness komunite nema dobru reputaciu, prirovnal by som to k : p.benidk, onlinepoker guru
zelam uspesny jahre
zelam uspesny jahre
- dom
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 10 krát/6 krát
Palo gl, som zvedavy ako ti to pojde ked sa tomu budes venovat takto naplno. Drzim palce
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Tak 10.000€ na MTTcka nie je ziadna hitparada, ale hadam to zvladnes. Prajem nejaku vacsiu trefu hned na zaciatku.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Wow,toto je dost brutal na tunajsie pomery.Nieco ako magorko v cg.Budete sem davat aj nejake grafy?
Prajem aby bola variancia v prvy mesiac na vasej strane,potom sa predsa len lepsie zvlada horsie obdobie.
Inak podla mna 10k$ na $20 MTT tournaje je ok,aj ked zalezi aj od toho aky je planovany minimalny mesacny cash out a ake je predpokladane ROI. Prajem
Prajem aby bola variancia v prvy mesiac na vasej strane,potom sa predsa len lepsie zvlada horsie obdobie.
Inak podla mna 10k$ na $20 MTT tournaje je ok,aj ked zalezi aj od toho aky je planovany minimalny mesacny cash out a ake je predpokladane ROI. Prajem
- YOSSARIAN1980
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/8 krát
dom napísal:hoj, skus leangains.com alebo pm pre blizsie info, urcite neskusaj vlada zlatosa. vo fitness komunite nema dobru reputaciu, prirovnal by som to k : p.benidk, onlinepoker guru
zelam uspesny jahre
no pokial je zlatos tak uspesny ako bendik na on line tak sa nanho obrat nema mozno dobre meno ale ma uspechy ved uprimne bendik ma najviacej vyhratych kvald na mega turnaje na svk a aj jeho mtt uspechy su tiez slusne to ze popri tom tlacha hluposti a odporuje si sam sebe neznamena ze je zly v tom co robi...prepac nebudem ti tu zakladat nejaky flame este k tomu BR myslim ze to na tie limity staci no tak na tesno ked to chces naozaj tak mastblovat a odohrat mesacne 1000mttciek uprimne ja by som pre zaciatok zvolil omnoho nizsie tempo a mozno by som radsej pridal nieco s vyssim BI ako je mi jasne ze vacsim mnozstvom si znizujes varianciu ktora je pri mttckach obrovska ale ty uz mas dost skusenosti aby si podla mna porazal aj turnaje s vyssim Bi v mensom objeme keby sisa nane poriadne sustredil co pri nejakom mastablovani 12-15mttciek je dost obtiazne...alebo ked uzchces takto grindit tak len suche sngcka alebo cg...prepac to je len moj postreh.
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
Mega poker series Vienna,day 1A.Buy in 770 euro,77k starting stack.
Mal som pomerne neprijemny seating s 3-mi mladymi agro hracmi nalavo odo mna,asi 6 levelov sa napriek mojej aktivite s mojim stackom nic zavazne neudialo,pohyboval som sa od 50 do 90k.
Potom prisli dve handy,ktore to trochu zmenili.
Perfect timing for Pavel
Pavel Chalupka just picked up Pocket Aces in the perfect spot and found customers! From the Hijack he raised to 2,500 and Marko Pantelic three-bet to 6,000 – Manuel Aranzadi in the Button made it 15,000 to go and Pavel 24,000 – Pantelic went all-in and the Spaniard eventually managed to fold Pocket Queens. Pavel flipped over the Aces and was shown K♦ J♥ … the Board 9♠ 10♣ 4♥ 6♣ 9♥ was rather secure because two Queens were already out of play. New stack: 175k
a
Another one for Pavel – Theo Steimer out
Theo Steimer was sitting on the table of Pavel Chalupka with a stack of 38k last time we checked 5 minutes ago and now he approached us outside of the tournament area – never a good sign. Pavel minraised preflop to 2,500 and the Swiss defended his Blind with A-J to Flop top two pair with 2 hearts on the Board. On the Turn Theo check-called a bet of 5,000 to see the Turn K♥ and now led for 5,000 himself. Pavel went all-in and the Swiss called off, but he needed an Ace or Jack to beat the turned Flush (7♥ 8♥) of his opponent. One community card later he was gone and we are now already at only 93 players left.
Nice little card rush there for Pavel Chalupka from 82k to 220k within ~ 10 minutes.
Bohuzial potom som prehral skoro kazdy pot a postupil so 166.600.
Mal som pomerne neprijemny seating s 3-mi mladymi agro hracmi nalavo odo mna,asi 6 levelov sa napriek mojej aktivite s mojim stackom nic zavazne neudialo,pohyboval som sa od 50 do 90k.
Potom prisli dve handy,ktore to trochu zmenili.
Perfect timing for Pavel
Pavel Chalupka just picked up Pocket Aces in the perfect spot and found customers! From the Hijack he raised to 2,500 and Marko Pantelic three-bet to 6,000 – Manuel Aranzadi in the Button made it 15,000 to go and Pavel 24,000 – Pantelic went all-in and the Spaniard eventually managed to fold Pocket Queens. Pavel flipped over the Aces and was shown K♦ J♥ … the Board 9♠ 10♣ 4♥ 6♣ 9♥ was rather secure because two Queens were already out of play. New stack: 175k
a
Another one for Pavel – Theo Steimer out
Theo Steimer was sitting on the table of Pavel Chalupka with a stack of 38k last time we checked 5 minutes ago and now he approached us outside of the tournament area – never a good sign. Pavel minraised preflop to 2,500 and the Swiss defended his Blind with A-J to Flop top two pair with 2 hearts on the Board. On the Turn Theo check-called a bet of 5,000 to see the Turn K♥ and now led for 5,000 himself. Pavel went all-in and the Swiss called off, but he needed an Ace or Jack to beat the turned Flush (7♥ 8♥) of his opponent. One community card later he was gone and we are now already at only 93 players left.
Nice little card rush there for Pavel Chalupka from 82k to 220k within ~ 10 minutes.
Bohuzial potom som prehral skoro kazdy pot a postupil so 166.600.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Ahoj Palo,pochval sa,aky si mal januar? Spravis nejaky report prosim?ci uz online ale i live.vopred vdaka.
- stanley100
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 17 krát/14 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.