Rakeback
Počet príspevkov: 25 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: U***et
Poslal som im mail, dám ti vedieť hneď ako mi odpíšu
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Neaktivoval si mi na této herně rakeback,instaloval jsem přes tento portál?!
- Gerlach
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Skús si pozrieť, či máš VIP status Platinum, ak ho nemáš, pošli mi tvoj nick na U***et na mail stanley@pokerportal.sk a preverím s U***et, čo je vo veci.
-
vlade napísal:na U***et mas od nas super deal ktory ti ine stranky nedaju =>
Dik, zaujimave..
Chcel by som aj nejake dobre rakerace, tu pozeram, ze rozdeluju v rakerace tie Loyalty points http://www.U***et.com/poker/leaderboards
1.hrac priebezne v Low stakes ma 57013 points. Neviem si predstavit, cca kolko EUR to moze byt. Viem, ze, za body, si kupujes zo shopu veci, ale aj tak.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
1. chcem zahrat OPT ligu ale nie som este rozhodnuty ze U***et bude moja domovska herna. Ked depozitnem roll len na ligu, ziskam toto?:
2. ak do 10 dni si neaktivujem bonus:
tak som o neho prisiel?
Okamžitý doživotný VIP status Platinum pre našich hráčov
30% rakeback s týždenným vyplácaním
2. ak do 10 dni si neaktivujem bonus:
Po registrácii v herni máte 10 dní na výber jedného z troch bonusov, ktoré si je potrebné aktivovať: 100€,300€ alebo 500€ bez ohľadu na výšku vkladu.
tak som o neho prisiel?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Re: Rakeback
Ja mam tiez na U***et ucet uz pradavno a cez nikoho som sa tam neregistroval, nedalo by sa ten platinum rakeback vybavit aj mne, celkom by sa mi to zislo teraz ... moj nick je TinuskoSVK na U***et ..
- TinuskoSVK
- Založený: Dec 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
@TinuskoSVK
Podľa tvojho postu tipujem, že si tam teray aktívny. Prehodiť registráciu pod PokerPortal - a vďaka tomu získať aj ten status je u starších účtov niekedy možné, ale vo všeobecnosti by účet mal byť dlhšiu dobu neaktívny. Je tu pre teba ale ešte ďalšia možnosť, pošlem ti mail. Súkromnú správu ti teraz posielať nebudem, keďže by sa ti kvôli malému počtu príspevkov ešte nedalo odpísať...
Podľa tvojho postu tipujem, že si tam teray aktívny. Prehodiť registráciu pod PokerPortal - a vďaka tomu získať aj ten status je u starších účtov niekedy možné, ale vo všeobecnosti by účet mal byť dlhšiu dobu neaktívny. Je tu pre teba ale ešte ďalšia možnosť, pošlem ti mail. Súkromnú správu ti teraz posielať nebudem, keďže by sa ti kvôli malému počtu príspevkov ešte nedalo odpísať...
-
Registroval som sa na U***et cez link z pokerportalu. Zatiaľ som nič nevložil, ale vyhral som nejakých pár centov na freerole a odohral z toho pár cashgames. VIP status mám ale stále Bronze. Na VIP Platinum musím niečo depozitnúť, alebo je problém niekde inde?
- kapor
- Založený: Júl 2013
- Poďakoval/li: 35 krát/3 krát
Kedy si sa registroval a aký máš nick? Podľa môjho posledného rozhovoru s manažérom U***et status Platinum pripisujú manuálne po vklade hráča do pár hodín, ak je nejaký sviatok alebo víkend, tak sa to môže predĺžiť o 48 hod.
-
Počet príspevkov: 25 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.