StarFromHell´s SnG Blog
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
StarFromHell´s SnG Blog
Dobrý deň, na úvod by som sa rád predstavil, moje meno je Viktor, mám 20 a s pokrom som začal asi vo svojich 16 rokoch (pst ). Vtedy ešte na nicku založenom na bratove meno som začal hrávať DoN turnaje a myslím si že sa mi v nich aj celkom darilo. Môj nick bol vtedy wictoor_dnb s profitom niečo okolo 5k $. Až napokon prišiel ten neštastný a pre mňa asi najhorší možný deň - zrušenie DoNs . Od tejto doby sa v pokri stále akosi hladám a skúšam všetky možné aj nemožné SnG formáty od regular 9man sng cez 18 až 45 man .
Založením tohto Blogu chcem dať hrubú čiaru za všetkým čo bolo doteraz a vlastne začať od znova. V poslednej dobe som presedlal na KO turnaje na Starsoch s BI 3,5$ a 7$. Dúfam že aj touto cestou sa moja hra výrazne zlepší a budem napredovať
Založením tohto Blogu chcem dať hrubú čiaru za všetkým čo bolo doteraz a vlastne začať od znova. V poslednej dobe som presedlal na KO turnaje na Starsoch s BI 3,5$ a 7$. Dúfam že aj touto cestou sa moja hra výrazne zlepší a budem napredovať
-
StarFromHell - Príspevky: 33
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Re: StarFromHell´s SnG Blog
Mikro KO sngcka su dobra volba na vybudovanie bankrollu. Drzim palce, nech sa ti dari, budem tento blog sledovat.
- Za tento príspevok od A_Rimmer poďakovali :
- StarFromHell
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
taktiež prajem nech sa darí
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
No takže dneska som si našiel trochu času a aspoň čo to odohral ( kedže je to skúškové ), čo k tomu dodať odohral som 56sng prevažne 7$ KO a niečo z 3,5$ KO, kedže aj sharkscope aj HM mi ukazuje všelijaké bludy len nie ten profit čo mám v Cashieri tak aspoň dodám že profit nejak slabých 27$. Celkovo som so svojou hrou spokojný s jednou jedinou výnimkou a tou sú HU . Pridám malú ukážku, skončil ITM na 51% turnajov a z toho :
1st - 7,8%
2nd - 19,6%
3rd - 19,6%
Takže viem kde je moja slabina a budem sa snažiť na nej trocha popracovať, ja viem som ešte
1st - 7,8%
2nd - 19,6%
3rd - 19,6%
Takže viem kde je moja slabina a budem sa snažiť na nej trocha popracovať, ja viem som ešte
-
Super,len ta vzorka neni nejak moc velka.
Ja som fish a uz mam par 100 sng samplov s ROI cez 50% tak prajem vela pevnych nervov.
Ja som fish a uz mam par 100 sng samplov s ROI cez 50% tak prajem vela pevnych nervov.
- YOSSARIAN1980
- Poďakoval/li: 33 krát/8 krát
YOSSARIAN1980 napísal:Super,len ta vzorka neni nejak moc velka.
Neviem akú vzorku máš na mysli, čo sa týka sng tak mám odohratých už niečo okolo 20k len vravím že teraz sa snažím začať odznova
-
Pripájam jednu epic handu z dnešnej session, ale inak celkom spokojnosť s dneškom
-
Pripájam priebežný graf po prvom týždni v novom roku
- Za tento príspevok od StarFromHell poďakovali :
- vlade
-
nice a tiež super volume kolko hrávaš stolov?
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
1886er napísal:nice a tiež super volume kolko hrávaš stolov?
Ako kedy, väčšinou je to okolo 20-22
-
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.