Ahojte neviete poradiť co mam robiť chcem si znovu nainštalovať herňu B**n dal som inštalovať ukaze 0% tam to zasekne a nejde dalej nan Windows xp a to iste z party poker
Dik
2 inštaláci herne
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Re: 2 inštaláci herne
mal som podobny problem nedavno s wpt, na W7, vsetko fungovalo ako ma predtym, rovnaky problem som mal aj s Party - vela ludi sa na tom na forach stazovalo, dohady boli, ze to blokuje fw, no u mna to nebol ten pripad...napokon som to wpt nainstaloval o nejake 2 dni neskor, rovnako ako aj ostatni, islo to same od seba
edit: momentalne mi ide wpt nainstalovat bez problemov, hm, na tvojom mieste by som predsa len skusil pozriet, ci ti instalacku neblokuje firewall, inak asi moc nepomoze, len vyckat
tiez stoji za zvazenie nechat si na disku instalacne subory, ktore boli funckne...
edit: momentalne mi ide wpt nainstalovat bez problemov, hm, na tvojom mieste by som predsa len skusil pozriet, ci ti instalacku neblokuje firewall, inak asi moc nepomoze, len vyckat
tiez stoji za zvazenie nechat si na disku instalacne subory, ktore boli funckne...
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.