i4poker novinky
Počet príspevkov: 41 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
cstrike
bankovym prevodom, jj. uz som takto vyberal na expekte i s-bete a vsetko okey, len tu ma to nejako stve ... ako si zriadim moneybookers? co to stoji? pocul som, ze je treba dolac na nejake overenie ci co, to tam jak dam?
- BJK
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
cstrike
Nechcu mi prijat cartu !:(
ze su neschopny , ci co ,debitovat z nej platby
mam zadet inu
***** !
za tiito dva dni prichadzam o cash z pokru :(
ze su neschopny , ci co ,debitovat z nej platby
mam zadet inu
***** !
za tiito dva dni prichadzam o cash z pokru :(
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Re: cstrike
To BKJ
moneybookers je nejpohodlnější způsob převádění peněz. Navíc mají stránky v češtině. O tom dolaru nevím. Ale je to velice všechno jednoduché. Přihlašuješ se tam svým emailem a zvoleným heslem :)
moneybookers je nejpohodlnější způsob převádění peněz. Navíc mají stránky v češtině. O tom dolaru nevím. Ale je to velice všechno jednoduché. Přihlašuješ se tam svým emailem a zvoleným heslem :)
- Giro
cstrike
prosim ta pozries sa na to ? ak sa to da
moj mail : tapka14 (zavin.) orangemail.sk
dik
moj mail : tapka14 (zavin.) orangemail.sk
dik
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
moneybookers
tak moneybookers ma pekne osral, neakceptuju moje krstne meno ... update ... teraz zas neakceptuju mesto, i ked tam je napisane Bratislava ... pisu "vlozte platne detaily pro mesto" ... co s tym?
- BJK
i4
prosim vas, je treba na i4 pokri vlozit aj niaky deposit aby som si mohol vybrat peniaze ? , lebo ked dam: my account -> withdraw founds , tak sa mi tam zobrazi v cashier balance nula euro, ale pritom ked si otvorim cashier tak tam mam tolko kolko mam mat... pls poradte..... dik
- tazicek
Počet príspevkov: 41 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.