Wi****m hill: 3x freeroll o $150 len pre PokerPortal hráčov!

Diskusia k herni Wi****m hill Poker

Wi****m hill: 3x freeroll o $150 len pre PokerPortal hráčov!

Odoslaťod admin 12 Jan 2013 18:00

Diskusia k článku: Wi****m hill: 3x freeroll o $150 len pre PokerPortal hráčov!

Posledné mesiace je už viacmenej zvykom, že sa stretávame vo Wi****m hill Poker freerolloch len pre hráčov PokerPortalu. V januári to nebude inak a zahráme si naše obľúbené utorkové freerolly o $150 opäť. Máme však skvelú správu - miesto obvyklých 2 turnajov si tentokrát zahráme až 3-krát! Pripojte sa a zahrajte si v priateľskej atmosfére v menšom počte hráčov s ľuďmi, ktorých poznáte z nášho fóra!

Na účasť v turnaji je potrebná registrácia v herni Will Hill Poker cez odkaz na PokerPortal.sc . Vďaka tomu je štartovné pole hráčov veľmi prijateľné a šanca na zisk nejakých $ práve pre váš bankroll je vysoká. Posledné PokerPortal freerolly na WH hralo do 30 hráčov! Buy-in do turnaja je stanovený na symbolický 1 WH bod (za $1 rake je 25 WH bodov), takže freeroll si môžu zahrať všetci naši hráči, ktorí na WillHill odohrali aspoň 1 turnaj, alebo pár rúk v cash games o reálne peniaze. Detaily turnajov: Názov turnaja: Pokerportal $150 free Začiatok turnajov: 20:00 SEČ Dátumy turnajov: 15. , 22. a 29. január 2013 (utorky) Buy-in: 1 WH Point Nastavenia turnaja: počiatočný stack 1,500 žetónov, unlimited rebuy 1,500 žetónov za $1, add-on 2,000 žetónov za $1 Peniaze vyzbierané z rebuyov a add-onov navýšia pôvodný...

Celý článok => Wi****m hill: 3x freeroll o $150 len pre PokerPortal hráčov!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Wi****m hill: 3x freeroll o $150 len pre PokerPortal hráčov!

Odoslaťod Stanley VII 15 Jan 2013 15:58

Dnes o 20:00 sa hrá prvý januárový freeroll na Wi****m hill o $150 len pre PP hráčov, zatiaľ je nás registrovaných len 16, takže ak máte večer čas, bol by tu jeden fajn námet na program.... :gl:
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod Stanley VII 15 Jan 2013 20:06

Turnaj sa nám už začal, hrá nás 23, k dispozícii je ale 30 min neskorá registrácia, takže ak ste niekto zaspali začiatok a chcete si zahrať, dá sa ešte regnúť do pol deviatej :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod mirolc 15 Jan 2013 20:47

Zabudol som si heslo a za hodinu a pol mi neboli schopný poslať nove. Tak za týžden snád pride :gl: 8-)
mirolc

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Odoslaťod risenecko 17 Jan 2013 09:18

Stanley VII napísal:Turnaj sa nám už začal, hrá nás 23, k dispozícii je ale 30 min neskorá registrácia, takže ak ste niekto zaspali začiatok a chcete si zahrať, dá sa ešte regnúť do pol deviatej :)

Som si Ta tam nevsimol.
Krasny turnaj a este krajsi zaver.
risenecko

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod Stanley VII 17 Jan 2013 12:27

Keď ti poviem pod akým nickom som hral, tak zistíš, prečo sa konkrétne mne ten úplný záver zas až tak nepozdával :D Hrávam na WH pod nickom xbabetkox . Niežeby taký nick napadol mňa, registráciu som robil, keď žene povedali, že je tehotná a keď som sa spýtal aký dáme nick, tak vznikol tento :) Ale tak druhý flek nieje zlý a mal som dosť luck v skoršej fáze turnaja.

btw. tá podobnosť s xBambulkax je "čisto náhodná", keď sa registrovala na WH bratova frajerka, tak jej nechcelo zobrať nick, tak som jej povedal nech si tam proste dá na začiatok a koniec nejaký znak, napr. x, ako to robím ja. Takže asi tak nejak, ale za to posledné vyradenie na bubline si ma asi podá :x
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod Stanley VII 22 Jan 2013 13:47

Pre prípadných zábudlivcov pripomínam, že aj dnes o ôsmej večer sa hrá na Wi****m hill freeroll len pre PokerPortal hráčov o $150, zatiaľ je nás registrovaných 12 :)

Tým, čo zábudliví síce nie sú, ale počujú o tomto freerolle prvýkát, sa pravdepodobne zíde tento odkaz, kde nájdu všetky potrebné info:

http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... tal-hracov

:gl: večer
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod Zeltzn 22 Jan 2013 15:26

dnes si prídem zahrať po dlhej dobe :)
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod notabadshirt 22 Jan 2013 18:15

how do i get added to it? I'm already registered
notabadshirt

Založený: Jan 2013
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Stanley VII 22 Jan 2013 19:07

notabadshirt napísal:how do i get added to it? I'm already registered

Tournament is restricted ONLY for players registered through links on this website. If you have already old WH account (not taged to PokerPortal.sc), there is no way for you to can get part on this tournament. One WH Point is needed to register.

Zeltzn napísal:dnes si prídem zahrať po dlhej dobe :)

Už je na čase, dlhšie ťa nebolo vidieť :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Ďalšia

Naspäť na William Hill Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!