[CG] NL20 200BB middle set vs x/raise allin turned str8

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

[CG] NL20 200BB middle set vs x/raise allin turned str8

Odoslaťod haman 20 Jan 2013 16:51

Ruka vcerajsej session:

Prima Network $20.00 No Limit Hold'em - 6 players

Hero (BTN): $84.09
SB: $20.00
BB: $42.22
UTG: $41.00 - ryba 89/4/4.2 57ruk - malo reads, okrem toho, ze je ryba.
MP: $20.00
CO: $42.23 - solid reg 23/18/6.9 2200ruk, podla HUDu nerobi na turne x/raise bluffy.

Pre Flop: ($0.30) Hero is BTN with JObrázok JObrázok
UTG raises to $1, 1 fold, CO calls $1, Hero calls $1, 2 folds
Overcallujem vs ryba a reg deep na set a callujem poziciu. Nechcem 3bet, lebo nechcem 3bet/fold a nechcem tvorit pot, ktory neustojim s JJ a nechcem aby ryba foldla preflop, ked mam sancu zobrat jej 200BB stack.

Flop: ($3.30) QObrázok 8Obrázok 7Obrázok (3 players)
UTG checks, CO checks, Hero bets $2.00, UTG calls $2, CO calls $2
precheckovane ku mne, betujem for value.

Turn: ($9.30) JObrázok (3 players)
UTG checks, CO checks, Hero bets $6.00, UTG calls $6, CO raises to $39.23, Hero folds, UTG folds
bum! triafam very good card a value betujem dalej, dostavam x/raise allin od rega. BAH!

1) je toto easy fold?
2) mal som checkbacknut turn lebo premienam set na bluf? je tam predsa tolko kariet, ktore porazam a z ktorych sa da tahat value.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Re: [CG] NL20 200BB middle set vs x/raise allin turned str8

Odoslaťod 3flash3 20 Jan 2013 17:07

1. yes
2. no

Prečo si ľudia konečne nezvyknú písať do popisu ruky aj to, aké staty majú oni, ako ich vidia ostatní hráči v ruke? Však to je jedna z najpodstatnejší vecí každej partie, pokiaľ nehráš len s braindead rybou, ktorá to nevníma a hrá len karty na ruke a boarde. To len tak btw :) vždy to tu chýba.
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod Magnus 20 Jan 2013 17:38

3flash3 napísal:1. yes

Are you kidding me?
Very funny :lol2:

Easy call, nie easy fold.
A co ze to hrame proti regovi? Ak by nas poslala do AI ryba, tak to callujeme? Coho sa bojis na turne? :shock:
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod 3flash3 20 Jan 2013 18:01

ach...ešte ťa čaká dlhá cesta...

Povedz mi prosím ťa range rúk, s ktorou "solid reg" shovne na turne 200bb deep pri jeho line v tejto partii. Vieš čo, nech to máš jednoduchšie, stačí mi jedna ruka, čo nie je T9 a vysvetlenie. Ďakujem vopred, rád sa niečo priučím.
Obrázok používateľa
3flash3

Odoslaťod haman 20 Jan 2013 18:21

paze, chcel som odmazat to, ako som sa rozhodol na turne.. co uz. ano foldol som to.
3flash3 napísal:Prečo si ľudia konečne nezvyknú písať do popisu ruky aj to, aké staty majú oni, ako ich vidia ostatní hráči v ruke?

flash ale ja neviem ake cisla na mna ten reg. mam sice svoje session stats na stole, ale ruku som riesil az po session a v hand replayeri mi to ukaze moje total stats z celej datazaby. moje total stats 153tisic ruk: 26/19/5.6
ako zistim, ake som mal stats na tom stole do tej ruky?
jedine viem, ze ten reg ma respektuje a dava mi kredit, ked spolu hrame.

Magnus napísal:A co ze to hrame proti regovi? Ak by nas poslala do AI ryba, tak to callujeme? Coho sa bojis na turne? :shock:

bojim sa, ze dorazil OESD - T9. regovi foldujem, rybe asi callujem v utg 5x opening range T9 nebude, aj ked moze tam, ale byt obcas QQ divne zahrane..

jedina vec mi ostane zahadou, preco by si reg nebetol str8 na turne ale vs 2 hraci pustal free kartu. Nemohol vediet, ze dam 2.barrel.
kazdopadne well played od neho. nemyslim si, ze ma bluffol.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod nabokow 20 Jan 2013 18:30

easy bet/fold imo, ak aj nema QQ, tak na T9 dostal skvele odds na call
nestava sa mi, ze by niekto solidny takto deep hral horsiu ruku, este aj ryby maju nuts
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod Magnus 20 Jan 2013 18:31

Ok.
Zakladna otazka znie: co ta poraza na turne. T9 a QQ. Solid reg zeby sa limpoval s T9? UTG je ryba, CO to predsa vidi, ryba si raisne z prvej, ak by reg drzal QQ iba sa limpuje? Ak by aj ano, na flope nam check calluje takyto drawy flop dokonca do dvoch hracov z ktorych je jedna ryba a druhy predpokladame takisto reg??

Ak vylucime top kombinacie, ktore by si CO preflop raisoval, tak nam ostavaju nasledovne ruky:
a) pocket 77 alebo 88. Reg setminuje, pot control od flopu.
b) AhJh - why not?
c) QJ, KhTh, AhTh - najmenej pravdepodobne, ale nie nemozne

Do potu 21,30 hadze 39,23. WHY?
Aj ked nerobi x/raise bluffy na turne, neznamena to, ze raz to nemoze spravit. Da sa 100% vylucit bluff?

Preco sa potom zbytocne commitujeme na flope, ked nevieme, ako dalej pokracovat na najlepsom turne, aky nam mohol dojst (okrem T)?
Magnus

Odoslaťod nabokow 20 Jan 2013 18:35

Magnus napísal:Solid reg zeby sa limpoval s T9? UTG je ryba, CO to predsa vidi, ryba si raisne z prvej, ak by reg drzal QQ iba sa limpuje?

a) pocket 77 alebo 88. Reg setminuje, pot control od flopu.

Preco sa potom zbytocne commitujeme na flope, ked nevieme, ako dalej pokracovat na najlepsom turne, aky nam mohol dojst

reg nelimpoval, ale cold calloval preflop - T9s - preco nie, sme deep aj proti rybe
QQ - again, mozno nechce ist all in pre proti rybe, co ma PFR 4 - co tam moze raisovat z UTG?

a) ked setminuje deep, preco by mal potcontrolovat, ked hitne?

tym, ze sme betli flop, sme sa commitli? turn je easy bet for value, ale po danej akcii, 3way, deep, to mozme lahko zlozit
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod 3flash3 20 Jan 2013 18:39

To mi jasné, že nevieš aké čísla ma on na teba :)
Myslel som všeobecne tvoje stats aspoň + napísať presne niečo také, ako si napísal poslednú vetu v reakcii na môj príspevok. :good:

haman napísal:kazdopadne well played od neho.

Od neho to nebolo ani zďaleka dobre zahraté. Však si mu foldol. V tejto ruke akurát môžeš vidieť, že CO nevie vyťažiť value, keď hrá 200bb deep. Radšej shovne, nech nemusí robiť robiť prípadné ťažké rozhodnutie na niektorých riveroch.
Obrázok používateľa
3flash3

Odoslaťod Magnus 20 Jan 2013 18:48

nabokow napísal:QQ - again, mozno nechce ist all in pre proti rybe, co ma PFR 4 - co tam moze raisovat z UTG?

cold call od rega s QQ proti rybe to sa mi nezda spravne...
nabokow napísal:a) ked setminuje deep, preco by mal potcontrolovat, ked hitne?

pot control preto, pretoze aj ked setminuje, tak nie top set a takisto vie, ze ho poraza T9.
nabokow napísal:tym, ze sme betli flop, sme sa commitli?

tak preco potom betujeme?

Stale mi nejde do hlavy, preco reg neraisol na scary flope, ale az na turne, ked to bolo este viac scary.
Magnus

Ďalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!