[CG] NL20 200BB middle set vs x/raise allin turned str8
Počet príspevkov: 23 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: [CG] NL20 200BB middle set vs x/raise allin turned str8
no ja z neho tiez nemam teda pocit ako z solid rega a ako pozeram tak pozeram v pote sa stretli 3 ryby... ne3betovat takuto handu v tvojej pozicii je urcite stratove...mas tam este aj SB aj BB este ze sa tam po tych 2 calloch nepridali s nejakym airom ved proti 4 hracom mas tie jacky vopred prehrate na 65%vs 4 hraci.... ale inak myslim ze dobry fold i ked urcite hranicny QQ vylucujem... to t9 je velmi realne a boli tam na to dvaja takze sa to asi nedalo docallovat....
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
proti bluffu hovori aj line ktoru zahral
flop je taky ze ked tam mas fish tak nebetujes zrovna casto super air, turn relativnu silu tvojej pravdepodobnej range velmi nezhorsuje pripadne barelujes lebo sa ti zlepsila equity.
Na druhej strane fakt si nemyslim ze tam reg bude x/shipovat turn VS 2 players najma ak jeden je velryba a on po 50 rukach nema najmensie tusenie o jeho range + nema najmensie tusenie ci a aku ma fold E.
flop je taky ze ked tam mas fish tak nebetujes zrovna casto super air, turn relativnu silu tvojej pravdepodobnej range velmi nezhorsuje pripadne barelujes lebo sa ti zlepsila equity.
Na druhej strane fakt si nemyslim ze tam reg bude x/shipovat turn VS 2 players najma ak jeden je velryba a on po 50 rukach nema najmensie tusenie o jeho range + nema najmensie tusenie ci a aku ma fold E.
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
magorko napísal:kedze isiel all in a nie normalny raise tak sa priklanam viac k draw nez k nuts T9 a tak sa mi to fakt nechce zahadzovat
magorko napísal:Od neho to nebolo ani zďaleka dobre zahraté. Však si mu foldol. V tejto ruke akurát môžeš vidieť, že CO nevie vyťažiť value, keď hrá 200bb deep. Radšej shovne, nech nemusí robiť robiť prípadné ťažké rozhodnutie na niektorých riveroch.
Turn: ($9.30) Q 8 7 J
dajme tomu som CO a mam T9 = nuts. Ja osobne by som ale betoval turn for value, nebudem cakat, ze BTN da 2.barrel multiway, ked prisla draw.
Dajme tomu, ze som s nejakeho dovodu sa rozhodol pre x/raise. V pote je 9EUR, po bete a calle +12EUR = 21EUR. kolko je tu 'spravny/normalny' raise, ked pisete, ze allin je zly?
Mam cca 40EUR behind, ak predpokladam, ze 1 zo superov ma flushdraw. Ked ma super AT flushdraw + inside, ma 30% na vyhru.
Ked raisnem na 20EUR a necham si 20EUR behind, nedavam priame odds superom na tahanie draw? btn ma callnut 14EUR do potu 41EUR potu. v pripade, ze btn callne, tak utg s ATs uz ma super odds.
hmm?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Počet príspevkov: 23 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 35 hostí.