sportingbet staronova herna
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
sportingbet staronova herna
Chcel by som sa spytat, ci sa to deje este niekomu, staronova sportingbet herna herna ma stale problemy s pripojenim, v priebehu cca 15 minut to vzdy minimalne raz zamrzne, strati connect.Uz som z toho zufaly, je to strasne, miesto toho, aby sa clovek sustredil na hru, tak ho znervoznuje takato vec.Najhorsie je, ze ak sa Vam to stane, super sa zacne krmit na blindoch, autom. fold, pripadne na SB dava raise.
Je to strasneeeee !!!!..stary dobry paradise poker
Je to strasneeeee !!!!..stary dobry paradise poker
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26
vyborne, uz som bol vo stvrtfinale heads up turnaja, ked to zas padlo.
pred odpojenim boli chips cca 12000/12000 ..ked sa mi podarilo znova lognut (mimochodom po uplnom vypnuti aplikacie mi stale psialo, ze som log-in, tak som musel restartnut comp) ..ten \"ferovy\" hrac si nahrabal na blindoch 22000 a mne ostalo 2000. VYBORNE !!!..som vytoceny ako pri pokri nikdy predtym !
pred odpojenim boli chips cca 12000/12000 ..ked sa mi podarilo znova lognut (mimochodom po uplnom vypnuti aplikacie mi stale psialo, ze som log-in, tak som musel restartnut comp) ..ten \"ferovy\" hrac si nahrabal na blindoch 22000 a mne ostalo 2000. VYBORNE !!!..som vytoceny ako pri pokri nikdy predtym !
-
keso26
hmm tak to nastve, stav sa ze to zmrzne ale vtedy to zmrzne vsetkym, ale nie connecting problem, pri druhych hernach nemas problem? ze ci nemas nieco z netom? inac paradise je nikedy kotuha, ze ked hras 2 turnaji na dvoch hernach, tak mas problem s prepnut na tu druhu aby si mohol pokracovat v hre aj tam :) ale da sa to spravit, len sa naklikas, na pardis potom na tu ruhu a zase na paradis a podobne :)
- svkice666
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
svkice666
este som nikdy nemal tento problem v ziadnej herni.Ale asi bol zly connect predsa len na mojej strane,aj ked raz to zmrzlo aj mojmu protihracovi.Ja ked hram v dvoch rozlicnych hernach sucasne,tak si dam jedno okno v pravo hore a druhe vlavo dole, potom sa medzi nimi prepina lahko.To sa ale nestava casto,pretoze sa vzdy sustredim len na jednu hru..je to tak ovela lepsie ;)
-
smolaaaaa
tak som hral o5 kvaldu na WHUPC..semifinale, mal som uz 5800 chips, super 200 a zacal kazdu hru all-in, tak som si pockal na dobre karty, prislo mi KK, tak som ho dorovnal na flope dalsie K a jemu na river postupka, hovorim si stastie ma chalpec, pokracoval all-in, ked mal cca 1200 chips dorovnal som ho s AJ vo farbe, na flop AJ !!!..chalan na river znova postupka, ale s all-in neprestal, tak som ho o5 dorovnal s Q 9 vo farbe, on mal A 7 bez farby, na flope aj A aj 7.
A zas mi ta herna stracala connect a to hram u ineho poskytovatela ako predtym, co som pisal nizsie.Slak ma z toho heads up do Barcelony trafi asi :)
A zas mi ta herna stracala connect a to hram u ineho poskytovatela ako predtym, co som pisal nizsie.Slak ma z toho heads up do Barcelony trafi asi :)
-
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.