U***et: privátna PokerPortal Jackpot liga
Re: U***et: privátna PokerPortal Jackpot liga
Pozerám akurát v U***et lobby, že z toho 3-2-1 si už von, ale v 1-2-3 sa ešte držíš, tak držím palce, aby si dorazil až do ITM, aj keď ten je ešte ďaleko Potom daj vedieť ako si skončil...
Last Longer
Mám k dispozícii 1 šál U***et, zima sa ešte nekončí a možno by ho niekto vedel ešte využiť, tak rozmýšľam, že by sme mohli na budúci týždeň v pondelok urobiť Last Longer v týchto Jackpot turnajoch. Kto skončí na najlepšej pozícii (v jednom alebo druhom turnaji, je jedno v ktorom, v prípade rovnosti rozhodne umiestnenie v druhom turnaji), ten by získal tento šál. Je čierny s decentným logom U***et, celkom pekný povedal by som
V pondelok dostanú tokeny 2 hráči za ligové turnaje v tomto týždni. Ak nás bude hrať turnaje aspoň 5, tak môžem dať tento šál ako bonus pre last longer Ak sa chcete zapojiť, treba sem napísať nick
Last Longer
Mám k dispozícii 1 šál U***et, zima sa ešte nekončí a možno by ho niekto vedel ešte využiť, tak rozmýšľam, že by sme mohli na budúci týždeň v pondelok urobiť Last Longer v týchto Jackpot turnajoch. Kto skončí na najlepšej pozícii (v jednom alebo druhom turnaji, je jedno v ktorom, v prípade rovnosti rozhodne umiestnenie v druhom turnaji), ten by získal tento šál. Je čierny s decentným logom U***et, celkom pekný povedal by som
V pondelok dostanú tokeny 2 hráči za ligové turnaje v tomto týždni. Ak nás bude hrať turnaje aspoň 5, tak môžem dať tento šál ako bonus pre last longer Ak sa chcete zapojiť, treba sem napísať nick
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Zdravíčko, no jedním slovem děs a hrůza. Na tom 3-2-1 to ze začátku nevypadalo špatně, chodily dobré karty (v prvních 10ti hand 2x KK, AK, T T). Bohuzel na krale se nepovedlo ani s tight strategii nic moc vytezit. prvni nejaka vyhra byla s AK, neco kolem tisice zetonu. Pak ale začala ta bída pořád karty ve stylu 35, 27, 84 apod. v tiltu a na short stacku sem poslal all-in na A 7, dorovnal me s JQ a na turn mu dosla Q. Takže tenhle turnaj byl jasným zklamáním.
Pokud jde o ten druhý, to bylo něco úplně jiného. Stále se mi dařilo držet se na dohled průměrnému stacku (v některých chvílích i něco přes) a zdálo se že by z toho mohlo být slušné umístění. Pak ale přišel drahý bad beat. Měl sem AK a proti me all-in za nejake dva nebo tri tisice, ja mel kolem pěti. Samozřejmě call a on otočil myslím 9 10 v barvě nebo tak něco. Na river došel nejnižší pár. Od té chvíle sem byl znovu v tiltu. No podařilo se pár hand a vypadalo to i že se z toho ještě nějak vyhrabu ale poslední hand jenom potvrzuje jakou mám v poslední době smůlu. Měl sem Q8 na SB a až na jednoho všichni složili, zvolil sem tedy low raise, a zkusil se zbavit BB, což se nakonec povedlo. Přišel očekávaný call a na první pohled monster flop 9TJ, postupka. Já check, on bet 2,4 - raise 5 - all in - call. Ukázal KQ a já myslel že mě umyje.
S tímhle přibyla další varianta jak vypadnout z turnaje. Už to není jenom AA, KK či jiná velice silná karta ale i proti jednomu nuts, nemohl mit treba 10 J nebo tak něco? tož to je tak vše. snažil sem se o shark, ale nešlo to vůbec dobře. tak sem šel do tight-agr a jak to dopadlo vidíte sami. dvě smolné hands. no už klasika si říkám S.
Pokud jde o ten druhý, to bylo něco úplně jiného. Stále se mi dařilo držet se na dohled průměrnému stacku (v některých chvílích i něco přes) a zdálo se že by z toho mohlo být slušné umístění. Pak ale přišel drahý bad beat. Měl sem AK a proti me all-in za nejake dva nebo tri tisice, ja mel kolem pěti. Samozřejmě call a on otočil myslím 9 10 v barvě nebo tak něco. Na river došel nejnižší pár. Od té chvíle sem byl znovu v tiltu. No podařilo se pár hand a vypadalo to i že se z toho ještě nějak vyhrabu ale poslední hand jenom potvrzuje jakou mám v poslední době smůlu. Měl sem Q8 na SB a až na jednoho všichni složili, zvolil sem tedy low raise, a zkusil se zbavit BB, což se nakonec povedlo. Přišel očekávaný call a na první pohled monster flop 9TJ, postupka. Já check, on bet 2,4 - raise 5 - all in - call. Ukázal KQ a já myslel že mě umyje.
S tímhle přibyla další varianta jak vypadnout z turnaje. Už to není jenom AA, KK či jiná velice silná karta ale i proti jednomu nuts, nemohl mit treba 10 J nebo tak něco? tož to je tak vše. snažil sem se o shark, ale nešlo to vůbec dobře. tak sem šel do tight-agr a jak to dopadlo vidíte sami. dvě smolné hands. no už klasika si říkám S.
- SeedarCZ
- Založený: Jan 2013
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Tak vieš ako to chodí, mohol mať TJ napr., lenže v tom prípade by ešte prišla pre istotu na turn alebo river ďalšia desina alebo jack
Škoda toho, v blind vs blind so second nuts by tam človek to KQ zrovna nečakal, ale nejako sa z tých turnajov vypadnúť musí, keď ich človek nevyhrá, či už pekne alebo nepekne
Škoda toho, v blind vs blind so second nuts by tam človek to KQ zrovna nečakal, ale nejako sa z tých turnajov vypadnúť musí, keď ich človek nevyhrá, či už pekne alebo nepekne
-
to Stanley: ten last longer ešte platí? to je na dnes?
- Kvizak
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Jj, platí a bude to dnes, ak sa zúčastní minimálne 5 hráčov Takže kto sa chcete zúčastniť napíšte to sem (nezabudnite aj nick na U***et, nie všetci majú rovnaký ako na PokerPortali).
Ja si dnes zahrám (ak by som vyhral, tak bude last longer aj o týždeň, keďže by mi šál ostal)
Môj nick na U***et je StanleyVII
Ja si dnes zahrám (ak by som vyhral, tak bude last longer aj o týždeň, keďže by mi šál ostal)
Môj nick na U***et je StanleyVII
-
Ok idem do toho, uz som regnuty - Nick: Kvizak
- Kvizak
asi dnes ten lastlonger nebude čo?
- Kvizak
Je tam late registration do pol deviatej, ja sa chystám regnúť okolo štvrť (väčšinou sa regujem neskôr), ak nás bude dosť, zatiaľ to teda ale na 5 hráčov nevyzerá
-
No nič, vyzerá to, že pre nízky záujem sa dnes Last Longer nekoná, ak by bol záujem niektorý iný deň a nájde sa aspoň 5 hráčov, môžeme ho spraviť inokedy. Dnes teda nebudem hrať, musím spraviť ešte nejaké veci, tak ich urobím teraz.
Kvizak držím palce na nejaký pekný cash z prizepoolu!
Kvizak držím palce na nejaký pekný cash z prizepoolu!
-
No nic moc vysledky na 1 eurovom som vypadol AQs vs AKo po flope XTQ dorovnal moj all in a na river prislo K, a na 3 eurovom A8s vs Q9o vs AQo trun 9 a letel som
- Kvizak
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.