Software pre nahravanie obrazu
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Software pre nahravanie obrazu
Zdravim,
potreboval by som nahrat nejaky obraz priamo z plochy (netyka sa to priamo pokru), vo forme videa. Potrebujem nahrat vo forme videa urcite webove stranky z ich obsahom, aby sa dali nasledne prehrat vo videu pri prezentacii. Je nejaky vhodny program na to (mozno okrem Camtasie), ktory by sa dal pouzit? Je to len jednorazove, stacila by teda aj teoreticky nejaka trial verzia nejakeho programu
Dik za navrhy a tipy!
potreboval by som nahrat nejaky obraz priamo z plochy (netyka sa to priamo pokru), vo forme videa. Potrebujem nahrat vo forme videa urcite webove stranky z ich obsahom, aby sa dali nasledne prehrat vo videu pri prezentacii. Je nejaky vhodny program na to (mozno okrem Camtasie), ktory by sa dal pouzit? Je to len jednorazove, stacila by teda aj teoreticky nejaka trial verzia nejakeho programu
Dik za navrhy a tipy!
- amaterik
- Založený: Aug 2012
- Poďakoval/li: 10 krát/18 krát
Re: Software pre nahravanie obrazu
Prečo okrem Camtasie? Chcel som odporúčiť práve tú
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
TomMolivan napísal:Prečo okrem Camtasie? Chcel som odporúčiť práve tú
Mám s ňou ten problém, že mi nechce brať celú výseč obrazovky, ale len jej časť, zacielim určitú časť a ono mi to zoomuje (nahrava) len napríklad jeden roh iba a pod. dialo sa mi pri viacerých videách, tak hľadám nejakú inú alternatívu, ak som samozrejme niečo nepoondil ja, v čo neverím, keďže na tom sa snáď nič pokaziť nedá
- amaterik
amaterik napísal:TomMolivan napísal:Prečo okrem Camtasie? Chcel som odporúčiť práve tú
Mám s ňou ten problém, že mi nechce brať celú výseč obrazovky, ale len jej časť, zacielim určitú časť a ono mi to zoomuje (nahrava) len napríklad jeden roh iba a pod. dialo sa mi pri viacerých videách, tak hľadám nejakú inú alternatívu, ak som samozrejme niečo nepoondil ja, v čo neverím, keďže na tom sa snáď nič pokaziť nedá
No mne to znie, ako keby si mal len niečo divné nastavené.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
vyskusaj toto: http://www.webinaria.com/
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
- amaterik
Skus pozriet aj tento, to by malo robit to co pises => http://www.ezvid.com/
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.