Poker Stars
Re: Poker Stars
Zaujmavý turnaj 10.2. o 21 hod 150 to SNE Challange pre SK CZ Hračov
- janko
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
vojtto napísal:http://www.stinkingcool.com/poker-sucks/P****Stars-is-robbing-you.html
chcem sa opýtať na skúsenosti hráčov ohľadom hier s monster handami na jokerstars, mám skúsenosť, že vyhrám max.10% hier s monsters v showdowne, hore je link, ktorý mi to potvrdzuje, čo si o tom myslíte?
KK ako keby som ani nemohl vyhrať na jokerstarse
dik
Najdi este nieco o tej veci.
Skor by si si mal zobrat ponauceni ze odohrat nejakych 5000 turnajov a chvastat sa vysledkami je bohapuste šaškovanie pre ludi co pokru nerozumeju.(samozrejme to myslim vseobecne,urcite nie osobne)
Let's gamble.
- YOSSARIAN1980
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/8 krát
ja by som si celkom rad pozrel porovnanie jedneho mega hands na 1,1usd 3krat turbe co ide kazdy vecer o 60k a medzi ST o 300k co sa hra kazdy utorok s 1050usd bi....a po dru he by som si velmi rad pozrel porovnanie nejakych hyper turb na ktorych sa blazni jorj a company a nejakou nl1000cg....lenze taketo porovnanie nikto nikdy nespravi...a nezaujimala by malen pravdepodobnost vyhry ci bola dodrzana keby seme brali len PF allinove situacie ale hlavne by ma zaujimal aj pravdepodobnost rozdania urcitych hand a hlavne ich kolizia amyslim ze by to boli zaujimave cisla...ale odchylka moze byt aj nepatrna na to aby dokazala generovat obrovske zisky z buinov a raku...ved si staci zobrat taku ruletu kde cely zisk vytvara len jedno cislo a to nula...takze ta odchylka moze byt velmi nepatrna ale pri takom mnozstve hand....
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
WNT napísal:ja by som si celkom rad pozrel porovnanie jedneho mega hands na 1,1usd 3krat turbe co ide kazdy vecer o 60k a medzi ST o 300k co sa hra kazdy utorok s 1050usd bi....a po dru he by som si velmi rad pozrel porovnanie nejakych hyper turb na ktorych sa blazni jorj a company a nejakou nl1000cg....lenze taketo porovnanie nikto nikdy nespravi...a nezaujimala by malen pravdepodobnost vyhry ci bola dodrzana keby seme brali len PF allinove situacie ale hlavne by ma zaujimal aj pravdepodobnost rozdania urcitych hand a hlavne ich kolizia amyslim ze by to boli zaujimave cisla...ale odchylka moze byt aj nepatrna na to aby dokazala generovat obrovske zisky z buinov a raku...ved si staci zobrat taku ruletu kde cely zisk vytvara len jedno cislo a to nula...takze ta odchylka moze byt velmi nepatrna ale pri takom mnozstve hand....
ide o to, že aj tá najmenšia manipluácia s rng v nejakom smere by kompletne narušila celý "systém" a prejavovala sa vo všetkých možných faktoroch
ľudia majú samozrejme milióny a milióny hands ako z hyperturbín, tak z cgs od NL2 po NL10000 a mtt turnajov... a samozrejme, nikde sa neprišlo na nič, čo by ukazovalo, že by niečo nemalo byť v poriadku
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
tom ale ved si pusti tie dva turnaje a uvidis ten rozdiel ako casto budes mat Ax kombinaciu male stredne pary v akych poziciac atd a premiove handy....a nemusis ist ani tak vysoko staci ked si pustis nejaku 162daily...TomMolivan napísal:WNT napísal:ja by som si celkom rad pozrel porovnanie jedneho mega hands na 1,1usd 3krat turbe co ide kazdy vecer o 60k a medzi ST o 300k co sa hra kazdy utorok s 1050usd bi....a po dru he by som si velmi rad pozrel porovnanie nejakych hyper turb na ktorych sa blazni jorj a company a nejakou nl1000cg....lenze taketo porovnanie nikto nikdy nespravi...a nezaujimala by malen pravdepodobnost vyhry ci bola dodrzana keby seme brali len PF allinove situacie ale hlavne by ma zaujimal aj pravdepodobnost rozdania urcitych hand a hlavne ich kolizia amyslim ze by to boli zaujimave cisla...ale odchylka moze byt aj nepatrna na to aby dokazala generovat obrovske zisky z buinov a raku...ved si staci zobrat taku ruletu kde cely zisk vytvara len jedno cislo a to nula...takze ta odchylka moze byt velmi nepatrna ale pri takom mnozstve hand....
ide o to, že aj tá najmenšia manipluácia s rng v nejakom smere by kompletne narušila celý "systém" a prejavovala sa vo všetkých možných faktoroch
ľudia majú samozrejme milióny a milióny hands ako z hyperturbín, tak z cgs od NL2 po NL10000 a mtt turnajov... a samozrejme, nikde sa neprišlo na nič, čo by ukazovalo, že by niečo nemalo byť v poriadku
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
sweet jesus tak tam proste nehraj a nemudruj. a prosim ta nesnaz sa tu niekomu nahovorit ze si niekedy v zivote hral nejaku 162. s tymito nazormi a tym spojenym IQ neporazis ani skolkara v pexese a.k.a myslim si ze P****Stars je rigged mam potrebu to pisat na poker forum, ale aj tak tam hram a tvarim sa ze dokonca vyssie BI.... vyhodte ho volado do kosa
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
WNT napísal:tom ale ved si pusti tie dva turnaje a uvidis ten rozdiel ako casto budes mat Ax kombinaciu male stredne pary v akych poziciac atd a premiove handy....a nemusis ist ani tak vysoko staci ked si pustis nejaku 162daily...
žiaden nebude, na to si nikto nemusí nič púšťať tie dáta už dávno máme a je ich tak veľa, že keby som každý deň zapínal všetko na každej herni, tak ich nedobehnem
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
WNT napísal:......
aj keby ten soft bol rigged tak v com je problem ? predsa je rigged pre kazdeho rovnako, iba ze by nebol
tych dat je k dispozicii neurekom a keby bol niekde problem uz by sa na to prislo. Samozrejme aj armstronga kontrolovali stovky krat a na nic neprisli resp. to nejako zakryli, cize mozno sa o par rokov dozvieme zaujimave veci
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
no boze WNT tak nepatris medzi 0,01% jackpoterov co trafili nejake big MTTcko, je tam toho.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:no boze WNT tak nepatris medzi 0,01% jackpoterov co trafili nejake big MTTcko, je tam toho.
to 0,01% plati len pre buy-iny do 50$, na vyssich su uz tie cisla samozrejme ine a ovela spravodlivejsie
- Za tento príspevok od DevilMayCry poďakovali :
- TomMolivan
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.