[CG] PLO100 turn decision w bottom set

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

[CG] PLO100 turn decision w bottom set

Odoslaťod ferkan 04 Feb 2013 22:53

Skusim pridat jednu partiu PLO100 ze aku to bude mat odozvu :)

SB je reg 23/16 nie nejaky uzasny. Agresivita na jednotlivych streets 4.5/5/2/2.7 Cutoff je loose ryba ako je patrne zo stacku :)
Range SB ?

Poker Stars $100.00 Pot Limit Omaha Hi - 6 players - View hand 2089762
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BB): $201.58
UTG: $113.55
MP: $491.93
CO: $61.89
BTN: $466.15
SB: $118.57

Pre Flop: ($1.50) Hero is BB with 7Obrázok 4Obrázok 9Obrázok 4Obrázok
1 fold, MP calls $1, CO calls $1, 1 fold, SB calls $0.50, Hero checks

Flop: ($4.00) 4Obrázok QObrázok 9Obrázok (4 players)
SB checks, Hero bets $3.00, MP folds, CO calls $3, SB calls $3

Turn: ($13.00) 5Obrázok (3 players)
SB checks, Hero bets $9.00, CO calls $9, SB raises to $48.42
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Re: [CG] PLO100 turn decision w bottom set

Odoslaťod tomm 05 Feb 2013 00:00

otazka znie, ci by s top setom iba calloval flop, kedze podla mna nie, tak by som mu to dal, mas blocker na 99 a redraw ako zalozny plan (hadam by set + FD raisoval) , najcastejsie by som cakal ruky typu Q9xx a draws kde ziskal equity na turne - ruky typu JTxxss kde mu turn pridal dalsie str8 draw. Premiove draws by som cakal, ze bude tlacit uz na flope a asi aj raisovat PF.
tomm

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 13 krát/10 krát

Odoslaťod ferkan 05 Feb 2013 09:37

zdravim tomme dik za odpoved. tiez som podobne uvazoval (zial az po hre :)), ze zvlastne ak by QQxx neleadoval multiway proti dvom rybam co limpovali a ani necheckraisoval... Na druhej strane nevidim dostatocne casto, ze by sa regovia takto blaznili v limpovanych potoch na turne. Tak som to pussy foldol na zaklade teoremy check/raise na turne v limpnutom pote = nuts :) ked som sa vsak nato spatne pozeral tak mi to prislo ako docela chyba vzhladom na tu flop action + clovek je docela akcny a nie prilis dobry ...
ferkan

Odoslaťod Magnus 05 Feb 2013 09:48

Praveze cela jeho linia mi pripada ako top set so strong draws uz na flope (QQJT, QQXsXs). Na pohlad blank turn nevytvara extra draws okrem 67, 23, 36, co nevyzera velmi realne (okrem draws mozno xx55). Hlavna otazka je, ci SB ziskal silu na flope alebo az na turne. Osobne sa priklanam k flopu. S mega kombinaciou predsa nebudem vyhanat hracov, z ktorych jedna je ryba, ale pekne si prichystam podu.
Na flope by som urcite check/calloval. Bottom set a no-kicker flush draw neporaza vela kombinacii.
A na turne po b/r easy fold.
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod ferkan 05 Feb 2013 10:13

myslim ze flop bet je super-standart mam za sebou uz len dve loose ryby nebetnut by bol hriech imo. Ruku typu QQ+draw by som mu nedaval. Ako check/callnut suchy top set bez drawu by som este chapal viac ako check/callnut taky monster. Ale dobra poznamka s tym 55xx, ruka co mi dava zmysel a poraza resp uplne ma crushuje Ax55ss. Anyway nemyslim ze to je easy fold ani snap call. Skor by som sa teraz priklanal ku callu (resp AI) aj ked 120BB sucks :)
ferkan

Odoslaťod Magnus 05 Feb 2013 10:35

ferkan napísal:myslim ze flop bet je super-standart mam za sebou uz len dve loose ryby nebetnut by bol hriech imo

dve loose ryby a checkujuceho rega :)
Ja neviem, ale ak som super monster (top set+top draw), tak mam betovat, resp. ch/r flop? A preco? Chcem vyhrat par blindov alebo cely rybaci stack?
ferkan napísal:Skor by som sa teraz priklanal ku callu (resp AI) aj ked 120BB sucks :)

Ak iba callnes, co chces vidiet na river, aby si to calloval (okrem 4 of course)?
Magnus

Odoslaťod ferkan 05 Feb 2013 10:49

Checkujuci reg ma vobec nazaujima mam celkom slusny monster ryby hraju skoro any4, ako check mi tam pridu uplne katastrofalny.
Praveze chces vyhrat cely rybaci stack takze by si mal bud leadovat alebo check/raisovat. Vytvorit vacsi pot cim skor nechapem preco by som mal proti rybe nieco slowplayovat.
Jasne - nemyslel som callovat ale AI ako som dal do zatvorky. Callovat sa to obv neda.
ferkan

Odoslaťod tomm 05 Feb 2013 12:59

Magnus neocakavam na tom flope, ze mas velku sancu obidvoch vyfoldovat a 3way z mojho pohladu nie je dobre slowplayovat ani top set + NFD, uz vobec nie oop. rybe staci TP s nejakym GS a nedostane ju odtial nic, ale flush kartu na turne ti foldne + polovica balicku budu scare karty, lead turn bude vyzerat velmi strong, ak checkne tak to bude casto precheckovane a straca tam value.
tomm

Odoslaťod Magnus 05 Feb 2013 19:20

No neviem, ja na tvojom mieste sa necitim monster s bottom setom a nizkou FD proti trom hracom.
Raise pot od rega (uzasneho alebo neuzasneho to je jedno) do dvoch hracov na turne, kde sa neskompletizovala ziadna flopdraw, mi dava len 2 moznosti: trafeny set xx55, xx99 (aj ked mame blocker, nie je to nemozne), xxQQ alebo: monster draw (nuts SD+FD).
Podla mna FOLD BOL SPRAVNY.
Magnus

Odoslaťod tomm 05 Feb 2013 21:23

urcite fold nebude ziadna katastrofa, ale podla mna mu davas velmi uzku range na PLO100 na PS + laggy ferkan (stale 34/30/15 ? :) ) + dead money od ryby + PF a flop akcia.
tomm

Ďalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!