Wi****m hill: 3x freeroll o $150 len pre PokerPortal hráčov!
Re: Wi****m hill: 3x freeroll o $150 len pre PokerPortal hráčov!
Ja som ho neodinštaloval, len preinštaloval . A šlo to !
- JURAJ001
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 20 krát/2 krát
ja som ho odinštaloval a nainštaloval tiež a tiež mi to nejde
Skúsim potom ten reinstall, teraz sa bavím s online chatom, nech to kuknú, prečo mi to nechce dovoliť registráciu na mojom účte a akurát to checkujú, vraj to bude trvať 5-10 min
Skúsim potom ten reinstall, teraz sa bavím s online chatom, nech to kuknú, prečo mi to nechce dovoliť registráciu na mojom účte a akurát to checkujú, vraj to bude trvať 5-10 min
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Ešte mi napadlo, skúšať to viac krát za sebou. Možno som mal šťastnú chvíľku keď mi to zobralo regnutie.
- JURAJ001
Heh, no to je co za ciernu magiu s tym preinstalovanim
Kazdopadne normalne to nefunguje, takze si vypytame dalsi aj tak, ved je to jasne ze to je ich chyba...
Kazdopadne normalne to nefunguje, takze si vypytame dalsi aj tak, ved je to jasne ze to je ich chyba...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Ďalším sa to už nepodarilo, tak to bola asi náhoda.
- JURAJ001
Juraj skús sa prosím ťa spýtať na online chate, aký je tvoj affiliate, lebo keď som im oznámil theonlinepokers (PokerPortal) a ten aj potvrdili, tak povedali, že podľa tohoto affiliate nemám mať oprávnenie turnaj hrať a v minulosti to bolo len kvôli chybe Tak hovorím nech teda checknú tvojho a porovnajú. O tvojom sa so mnou vraj nemôžu baviť, tak sa ich to prosím ťa spýtaj ty a ja im to potom napíšem.
Síce to asi bude treba riešiť inde, no ale už len z princípu keď som to teda mohol v minulosti hrať len vďaka chybe, či to teda náhodou nehrali vďaka chybe všetci čo sme to hrávali a teraz to vlastne nemôže hrať nikto, iba na tú vašu chybu ešte neprišli
Síce to asi bude treba riešiť inde, no ale už len z princípu keď som to teda mohol v minulosti hrať len vďaka chybe, či to teda náhodou nehrali vďaka chybe všetci čo sme to hrávali a teraz to vlastne nemôže hrať nikto, iba na tú vašu chybu ešte neprišli
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Po dlhom preverovaní som sa dozvedel : "Your account is linked with theonlinepokers"
- JURAJ001
HoLLy182 napísal:ja som ho tiez odinstaloval a znova nainstaloval ...ale neda sa mi stale prihlasit do turnaja
Ako sa ti podarilo nakoniec prihlásiť ?
- JURAJ001
rastartol som pocitac ...a neviem mozno po nejakom piatom vypnuti klienta ..a naslednom zapntui a skuseni sa tam regnut ma tam hodilo ..samozrejme pred tym som asi tri krat preinstaloval klienta ...ale neslo to este
- HoLLy182
- Založený: Jan 2013
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.