Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod WNT 06 Feb 2013 17:52

vies akymi certifikatmi disponuje taka stadard and pors?ked udelovali rating hypotekarnym cennym papierom na maximum to znamena AAA a po par mesiacoch sisi mohol s tymi papiermi kurit...a vies ake certifikaty ma taka banka ako je UBS?keby si par rokov dozadu niekde napisal ze dokazu zmanipulovat s ostatnymi bankami nieco tak zasadne vo financnom system eko je LIBOR tak ta zazaluju ze scernas a skrachujes..a pozrime sa zaco dnes platia miliardovu pokutu??za podpod s liborom...mam pokracovat certifikatmi firiem ako boli EN-RON ktorym robili audity tie top svetove auditorske firmy?ale nebodaj takym svetovym gigantom ako bol lehman brothers....atd atd....ale oki oni su svaty oni nic take nerobia ved preco by to aj robili ked aj tak zarabaju ze ano :) ako keby tie firmy co som spominal nezarabali....a myslim ze omnoho viacej ako stars...z jedlom rastie chut.
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod dredd73 06 Feb 2013 19:05

DevilMayCry napísal:
WNT napísal:......

aj keby ten soft bol rigged tak v com je problem ? predsa je rigged pre kazdeho rovnako, iba ze by nebol :D
tych dat je k dispozicii neurekom a keby bol niekde problem uz by sa na to prislo. Samozrejme aj armstronga kontrolovali stovky krat a na nic neprisli resp. to nejako zakryli, cize mozno sa o par rokov dozvieme zaujimave veci :evil:

Rigged pre kazdeho???? Pokial nehras proti botom herne ... a pokerstar je teda zasvinemy botami.
dredd73

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 6 krát/3 krát

Odoslaťod buschle 06 Feb 2013 19:43

dredd73 napísal:.. a pokerstar je teda zasvinemy botami.

true story
Prílohy
zasvinene boty.jpg
zasvinene boty.jpg (189.5 ) Zobrazená 2913 krát

Za tento príspevok od buschle poďakovali - 8:
1886er, A_Rimmer, nabokow, sudden, TomMolivan, vlade, WolfiKxx, Zeltzn
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod jaroslavG 06 Feb 2013 21:13

raz som to tu už tuším písal , že herňa by sa zbytočne neťahala do problémov a nevytvárala by colusion s inými hráčmi. Ona dosť zarába na raku . Neverím , že to nejaká herňa robí. V jednej tuším maďarskej malej herni sa mi stávalo , že na 20 usd HUSNG si proti mne nechcel nikto prisadnut koli slabemu trafficu a potom každý deň v rovnakú hodinu sa tam objavovali hráči s koncovkami nickov ******1990. Keď som mal dobrú handu položili,keď mi prišiel runner runner na river položili,proste bola to nočná mora a v každej a to doslova každej situácii ma mali prečítaného . nasral som sa napísal na support nech to overia a tí hráči do troch dní zmizli :) O týždeň sa to opakovalo s hráčmi s nickom ***** 1991,****1992 :D Tak som sa v*sral na tú herňu a už som o nej nepočul, ale bola to nejaká maďarská kktina :) poučenie- ak máš s niekým problém vyrieš ho na supporte,ak ti nepomôžu odíď preč, najlepšie do práce
:bad:
jaroslavG

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/5 krát

Odoslaťod YOSSARIAN1980 06 Feb 2013 22:27

WNT napísal:vies akymi certifikatmi disponuje taka stadard and pors?ked udelovali rating hypotekarnym cennym papierom na maximum to znamena AAA a po par mesiacoch sisi mohol s tymi papiermi kurit...a vies ake certifikaty ma taka banka ako je UBS?keby si par rokov dozadu niekde napisal ze dokazu zmanipulovat s ostatnymi bankami nieco tak zasadne vo financnom system eko je LIBOR tak ta zazaluju ze scernas a skrachujes..a pozrime sa zaco dnes platia miliardovu pokutu??za podpod s liborom...mam pokracovat certifikatmi firiem ako boli EN-RON ktorym robili audity tie top svetove auditorske firmy?ale nebodaj takym svetovym gigantom ako bol lehman brothers....atd atd....ale oki oni su svaty oni nic take nerobia ved preco by to aj robili ked aj tak zarabaju ze ano :) ako keby tie firmy co som spominal nezarabali....a myslim ze omnoho viacej ako stars...z jedlom rastie chut.

Kde hras?Srandista?
YOSSARIAN1980

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 33 krát/8 krát

Odoslaťod sudden 06 Feb 2013 23:18

WNT napísal:vies akymi certifikatmi disponuje taka stadard and pors?ked udelovali rating hypotekarnym cennym papierom na maximum to znamena AAA a po par mesiacoch sisi mohol s tymi papiermi kurit...a vies ake certifikaty ma taka banka ako je UBS?keby si par rokov dozadu niekde napisal ze dokazu zmanipulovat s ostatnymi bankami nieco tak zasadne vo financnom system eko je LIBOR tak ta zazaluju ze scernas a skrachujes..a pozrime sa zaco dnes platia miliardovu pokutu??za podpod s liborom...mam pokracovat certifikatmi firiem ako boli EN-RON ktorym robili audity tie top svetove auditorske firmy?ale nebodaj takym svetovym gigantom ako bol lehman brothers....atd atd....ale oki oni su svaty oni nic take nerobia ved preco by to aj robili ked aj tak zarabaju ze ano :) ako keby tie firmy co som spominal nezarabali....a myslim ze omnoho viacej ako stars...z jedlom rastie chut.

Nestava sa mi casto, ze by som suhlasil s tvojimi postami, ale v tomto mas v podstate pravdu :) Tiez si nemyslim, ze nejaky certifikat je zaruka, na ktoru sa da spolahnut. Imo to bude skor formalita, ktoru vyzaduju regulatori od online herni.

(Ale nemyslim si, ze by takymto sposobom ovplyvnovali hry, nie kvoli nejakemu certifikatu, ale kvoli tomu, ze by na to prilsli hraci a bolo by to dokazatelne na velkych vzorkach ruk/turnajov, ako tu bolo spominane uz predtym.)
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod WNT 07 Feb 2013 00:06

pozri sudden co im chceme dokazat? ja tu netvrdim ze nieje dodrzana pravdepodobna vyhernost hand kedze im moze byt v skutku jedno ktoto vyhra...co bol moj postreh a to napisem len ako priklad je ze trebars na nejakych hyper turbach ti top povedzme 20kombinacii rozdava v povedzme 35% hand kdezto na nejakom mttcku s high buinom je to povedzme v 20%hand respektive velmi blizko realu....neviem ci niekto nieco podobne porovnaval...myslim ze kazdy si pozrie len ci je dodrzana%vyhra ktora danej hande prislucha v pf allinoch v dvoch popripade aj viacerych hracoch...ale je to len moj pocit a peace a nemam na to dokaz.
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod TomMolivan 07 Feb 2013 00:51

WNT napísal:pozri sudden co im chceme dokazat? ja tu netvrdim ze nieje dodrzana pravdepodobna vyhernost hand kedze im moze byt v skutku jedno ktoto vyhra...co bol moj postreh a to napisem len ako priklad je ze trebars na nejakych hyper turbach ti top povedzme 20kombinacii rozdava v povedzme 35% hand kdezto na nejakom mttcku s high buinom je to povedzme v 20%hand respektive velmi blizko realu....neviem ci niekto nieco podobne porovnaval...myslim ze kazdy si pozrie len ci je dodrzana%vyhra ktora danej hande prislucha v pf allinoch v dvoch popripade aj viacerych hracoch...ale je to len moj pocit a peace a nemam na to dokaz.

hand distribution sa dá pozrieť tiež, je na to kolonka ako v HEMe, tak aj v PT3

a asi nemusím vravieť, že na čo pri pohľade na tie dáta sa prišlo :)
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod Poker123 07 Feb 2013 09:32

Ked je P****Stars taka cista preco sa mi na ucte sem tam objavia vratene peniaze? V poste potom klasicka sprava ze nejaky hrac nedodrzal pravidla... Ze by v P****Stars zistili ze bol u kartarky ktora mu nadiktovala ako ma ktore ruky hrat?
Poker123

Založený: Feb 2013
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod janko 07 Feb 2013 09:42

Sam si si odpovedal hráč a herňa je rozdiel .
janko

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!