dnesny expekt freeroll
Re: pre GusTapka14
napr. hrozna grafika
vyzera to ovela horsie ako napr. titan, ktory je tiez moc slaby
ale zatial jasne vedie expekt
vyzera to ovela horsie ako napr. titan, ktory je tiez moc slaby
ale zatial jasne vedie expekt
- rafi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
pre rafi
meskanie je skutocne na nasej strane, problem je tazko vysvetlit na par riadkoch ale vsetci momentalne cakame na jeden export databazy Playtechu ktora nam pomoze sparovat stare a nove nicky. Vyzera to tak ze problemy s kapacitou serverov, ktore bolo vidiet v poslednych dnoch na sieti iPoker oddialili spracovanie nasej poziadavky. Verim ze zajtra to bude u nas. Ospravedlnujeme sa za meskanie.
- expekt
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: pre rafi
nechapem ako to suvisi....
ako keby tam bol iba jeden clovek kto robi taketo veci:)))
zistoval som ako to vyzera na podobnych zahranicnych strankach, ale nikde som nevidel problem...
iba tu a iba s expektom
predpokladam ze zajtra to nebude, a nasledujuci pracovny den je az pondelok
co uz...
je to super, ze musime hrat takto "naslepo"
ako keby tam bol iba jeden clovek kto robi taketo veci:)))
zistoval som ako to vyzera na podobnych zahranicnych strankach, ale nikde som nevidel problem...
iba tu a iba s expektom
predpokladam ze zajtra to nebude, a nasledujuci pracovny den je az pondelok
co uz...
je to super, ze musime hrat takto "naslepo"
- rafi
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
pre rafi
Suvisi to tak, ze nevieme spojit vysledky. Do momentu, kedy sa menila herna s tymi, ktore sa odohrali pocas zmeny (niektory pouzili docasne nicky) a po zmene. Su hraci s troma nickmi, potom s dvoma a s jednym. Ak by nam kazdy napisal nicky tak je to v pohode ale staci aby jeden chybal a zase to nebude kompletne. Zdalo sa nam jednoduchsie vypytat si vypis od zdroja, co sa vsak obratilo voci nam.
- expekt
pre rafi doplnok
Playtech (iPoker) poskytuje akykolvek servis so 6 dnovou dodacou lehotou. Znamena to tolko ze aj odpoved "niecomu nerozumieme" pride po 6-tich dnoch a stratili sme tyzden. To je extremna situacia(zvycajne to funguje do 2 dni) ale prave tato sa stala a odsunuli nas uz 2 krat, t.j. 3 tyzdne. Ospravedlnujem sa este raz ale nevieme to z expektu ovplyvnit.
- expekt
:)
no tak dneska jsem skončil na 6 mistě.... jenom bych potřeboval se takhle umistovat i na SK/CZ ..... :) P.S. rafi ma dobry napad,třeba v Neděli při posílání hesla se do e-mailu mohla napsat žádost o poslání starého a nového nicku a bylo by zřejmě po problému.. :)
- EIKON
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.