Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod WNT 07 Feb 2013 09:45

ano je to tam tom to mas pravdu a extrahoval to niekto na dane turnaje a porovnaval to?ja som vela clankov na tuto temu teda necital tych par co je a boli na velkej vzorke vykazuju jednoznacne odchylku ale nechajme to lebo to aj tak budeme hrat vsetci nadalej tak :gl:
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod buschle 07 Feb 2013 09:52

Poker123 napísal:Ked je P****Stars taka cista preco sa mi na ucte sem tam objavia vratene peniaze? V poste potom klasicka sprava ze nejaky hrac nedodrzal pravidla... Ze by v P****Stars zistili ze bol u kartarky ktora mu nadiktovala ako ma ktore ruky hrat?

ty sa stazujes ze PS vracaju peniaze ked zistia nejaku nekalu cinnost ? To nerobi ziadna ina herna myslim. Ja som si v r 2011 pozeral proti komu so najviac v minuse na 888 sieti a bol to nejaky rus proti ktoremu som bol za rok -12k , potom citam thread ze dostali ban za colludovanie s kamosom a nekompenzovali mi nic.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod Poker123 07 Feb 2013 13:42

Ja sa nestazujem ze vratili peniaze. Tu bola rozvijajuca sa debata ci je riged alebo nie...
Poker123

Založený: Feb 2013
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod TomMolivan 07 Feb 2013 15:39

Poker123 napísal:Ja sa nestazujem ze vratili peniaze. Tu bola rozvijajuca sa debata ci je riged alebo nie...

"Rigged" sa chápe ako, že systém a random number generator je nejakým spôsobom cinknutý.

Collusion a cheating hráčov je úplne iná záležitosť, voči ktorej PS dosť aktívne bojuje. Dokonca sa kvôli tomu rozhodli úplne zmeniť jeden celý sng format, čo, keď sa nad tým človek zamyslí, je dosť obdivuhodná záležitosť, ktorá v histórii online pokru nemá obdobu.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod Axif 08 Feb 2013 08:55

Ktory format zmenili?
Axif

Poďakoval/li: 5 krát/2 krát

Odoslaťod WNT 08 Feb 2013 09:08

Axif napísal:Ktory format zmenili?

zmenili DoNy....lebo ten format tak ako bol pred tym nadstaveny pri velmi jednoduchej spolupraci hracov na stole dokazal zabezpecit podvodnikom velmi slusny zisk...bola odhalena siet cinskych hracov ktori sa takymto sposobom nabali v statisicoch dolarov..ale ich odhalenie sposobil jeden hrac ktori si zaumienil ze sa stane SNE na tomto formate a po odohrati chaleng a velkej vzorke ruk mu zacalo byt podozrive urcite spravanie urcitych hracov a tak to nahlasil...a zacalo sa asi najvacsie vysetrovanie v ramci PS a boli odskodneni hraci na turnajoch kde bolo jednoznacne preukazane ze sa jednalo o spoluprcu tak co sluzi k velkej cti PS nasledne rozposielala peniaze poskodenych vsetko sa samozrejme vratit nepodarilo ale aspon nieco...takze bojuju proti takymto neduhom....a este so zabudol vlastne kvoli tomuto zmenili aj 6max hyper turba kde bolo tiez jednoduche spolupracu aplikovat kde dva vitazi brali 2,5krat Bi a treti 1krat Bi...tam sa sice podvody nepreukazali ale tiez si myslim ze tam nebolo vsetko v poriadku...
WNT

Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod juve1905 09 Feb 2013 12:43

Uz 5-krat za sebou som prehral pre-flop AA a 3-krat KK. asi navstívim psychiatra :o :D
juve1905

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 8 krát/15 krát

Odoslaťod WolfiKxx 09 Feb 2013 12:49

veru nie si sam, dnes sa mi stazoval jeden slovensky exot... tak fakt tomu PS kuruje :D
potom mi vravel ze si mam pozret stranku fuckpokerstar.com :D
Prílohy
hh.jpg
hh.jpg (25.8 ) Zobrazená 2771 krát
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod juve1905 09 Feb 2013 12:52

dobre nepoviem nic ak to prehram proti dobrym kartam ale 45 alebo QT ci a toto ma totalne zobralo ze 84 je uz asi vela
juve1905

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 8 krát/15 krát

Odoslaťod 1886er 09 Feb 2013 13:45

na druhej strane, ja som mal včera v sngčkach obdobie takých 4-5 hodín, kedy mi vychádzalo skoro úplne všetko. running flashes, nuts, nuts, chytal som 3outery, vyhrával som flipy keď mal rus len draw, atď. proste veci, čo ma killovali v priebehu týždňa. ono sa to skôr či neskôr vždy otočí. niekedy sa ten bad luck nakopí a nedá sa s tým nič robiť.
vezmi si to takto, keby si 10 000x flipoval s AA preflop (alebo si sprav nejakú simuláciu, dá sa aj v exceli, ten rigged na 100% nie je), budeš mať hneď niekolko sérií, kedy prehráš 5x a viac v rade. je to proste variance. má teda zmysel sa tým zaoberať? nie. fuck it. v long rune je to aj tak jedno.

Za tento príspevok od 1886er poďakovali :
juve1905
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!