TOP 10 Poker herní

Príspevky zo starej diskusie

TOP 10 Poker herní

Odoslaťod rafi 29 Mar 2007 21:45

viem, ze sponzoruju turnaje
ale...
nemal by byt ten rebricek objektivny?
rafi

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 6 krát/6 krát

s

Odoslaťod alydzi 29 Mar 2007 23:58

ved je kolko ludi tolko chuti :))
alydzi

Poďakoval/li: 3 krát/2 krát

Re: TOP 10 Poker herní

Odoslaťod roy016 30 Mar 2007 00:05

toto tu uz raz bolo, takze hodim link, tam je cela odpoved: najskor si precitaj to a potom to co pisem nizsie.

http://www.pokerportal.info/diskusia/668

Medzi hernami je naozaj velmi, velmi maly rozdiel v bodoch. Od prveho po 19 miesto je rozdiel piatich bodov...

My jedoducho nemozme opomenut to, ze niekto ponuka navstevnikom nasho portalu 190 dolarovy freeroll tyzdenne, velke polrocne a rocne finale spolu o 150 000 skk...za to im jednoznacne body za promo akcie patria, malokto tobi pre cesko-slovensku poker komunitu to co expekt nie to este pre navstevnikov jednej stranky...nehovorim o tom, ze manager expektu pre slovensko tu robi aktivny support, odpoveda na otazky a pod. co uz ide daleko za ramec jeho posobnosti...uz sa to tu povazuje za samozrejmost, ale preco to nepovazujeme za samozrejmost napriklad u dream pokru? Aj za to maju zvyseny pocet bodov za support....

Naopak porovnaj si body za software alebo variacie hry, kde PlayTech podla nasho subjektivneho pocitu zaostavaju za nejlepsimi, za software maju dokonca iba 6 bodov ...Naopak v "kvalite hracov" dominuje P*R Poker, Pacific...

My to hodnotime komplexne, ak Titan prestane poskytovat vyhody nasim navstevnikom, pojdu mu dole body za bonusy za proma...a razom bude niekde medzi 7-bodovymi...

Uvediem dalsi priklad:
Dnes sme zahajili spolupracu s CD Pokrom, ktory je prakticky identicky s Titanom. Pritom boli v nasom rebricku medzi porazenymi...Ponukaju vsak pre nasich navstevnikov lepsi bonus ako Titan a tak sme im za bonus pridelili aj viac bodov, podobne to plati pre promo...razom sa dostali na stvrte miesto, len vdaka podla mna pomalemu supportu, aj ked dnes mi odpovedali rychlo...ale jedna lastovicka este leto nerobi :)

Kazdy ma iny rebricek, kazdy ma inu predstavu o poradi. Pre niekoho /ako Lose - sry ze ta spominam/ je napriklad najpodstatnejsi bonus, nakolko toci vacsie sumy a tie bonusy aj vyuziva...pre niekoho je podstatnejsie mnozstvo freerollov, pre dalsieho grafika, pre dalsieho kvalita hracov...

Snazime sa to hodnotit ojektivne, samozrejme s prihliadnutim na vyhody, ktore herne prinasaju nasim navstevnikom....
roy016

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!