lol, pauza sa troska pretiahla, medzitym som nadviazal spolupracu s pp a sem tam hodim daky reportik eventualne clanook. kedze uz mam po skuskovom a okrem kusania zeleza nemam nic ine na praci, som sa rozhodol ze si zasa supnem dake bubaky na online. po letnom hrani cg, som dostal o5 chut na sng 9m turbo. depozitol som si pade na PS kvoli trafficu, za ucelom aspon z trojnasobnenia br a neskor mozno prejst do dakej herne s peknym rb. plan Ez, sak porazat 1,5bux sng nemoze byt hcore... bustol som 1/2 br a vizia o krasnych grafoch, akoze playerauthu...teda svk, sa rozpliva. kedze chyby, ktore robim su pre mna inv. a vo svete je udajna rovnovaha, tak sa mozno najde niekto kto ich uvidi
takze zacnem hned prvou otazkou. mame AQo na mp a 1-2 hraci nas opustili. b100 a mame 11-15bb. neviem co s tym...tak to foldujem. mozno chyba?
to iste pp...streda az late position 10-14bb a 7-8 ludi v hre...fold abo raise/fold?
5-6 ppl v hre....na btn-sb o5 22-77...hrac z hj-co to pushne a co urobit?
na bubble detto....
cez weekend ked budem doma sam (aby si brat nemyslel ze mi uz na cisto *ta rytmusova notacka pesnicka*), tak natocim 4 stoly