po tom co som videl Bossa a druhu seriu Homelandu sa mi vsetko zda byt sracka a nic ma nebavi ,
...stastni to ludia co pozeraju panelak

buschle napísal:Nemame nejaky poriadny novy serial ?
po tom co som videl Bossa a druhu seriu Homelandu sa mi vsetko zda byt sracka a nic ma nebavi ,
...stastni to ludia co pozeraju panelak

Suits je pre mňa momentálne no.1

)som vydrzal asi 7-8 dielov - strasna blbost
(vyhodi 5tenisakov a vsetky prispendluje s lukom k stene , telenovelacke pohlady hlavneho herca , namiesto krasnych headshotov vystreluje zbrane z ruky ...wtf, stoji v tietni s nalicenymi ocami a nikto ho nespozna , sef policie ktory si mysli ze je vrah a nebezpecny pre spolocnost ho nenavidi a o 10min uz plsuje o pomoc . Jeho tatko si odstreli hlavu na lodke lebo mu nechce minat 2dcl vody vo flaske. Fight v sklade proti 10 protivnikom ktory o nom nevedia zacina tak ze skoci salto z krabic k jednemu z nich a da mu po hube s lukom. To samozrejme spusti na neho salvu od vsetkych , ale to vobec nevadi lebo hero ma mlynske kola a vie ruckovat po kovovych rebrikoch od ktorych sa vsetky gulky odrazaju . Jedine co ma bavilo na tom bol ten badass v maske na ostrove. A samozrejme luk o hentej velkosti by mal ucinok tak do 10metrov 

tucniak napísal:neviem ci ti neuniklo ze to nema byt seriozny spionazny serial ale parodia s dost casto tvrdym a nevhodnym humorom zalozenym na slovicach atd..?
sorry 

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.