zdar mam otazku na situaciu s ktorou mam casto poblemy a ktoru casto prehravam,
takze som na SB a pride mi AKo vsetci hraci predomnou fold(pravdaze okem BB) az na cut off ktory ma stack 0.74 a ja 4.71
cut of dava raise na 0.08 a ja hned nato reraise na 0.14 ,BB polozi a a cut off hned nato all in, ja som dorovnal vylozili sa karty a jeho hand bola KK, na stol mi nic neprislo takze som prehral, ako riesite vy taketo situacie s AK? dorovnate alebo zlozite?za poslednu hodinu to bol uz druhy call s takymito istymi kartymi a s takymto istym koncom...
pripadne keby hrac proti mne iba 4betol mal by som dat call alebo raisovat dalej? ako riesite podobne situacie vy?dik
NL2 AKo all in proti KK
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Re: NL2 AKo all in proti KK
proti shortovi, co ma 37bb, sa chces stacknut uz preflop, ak by to tam neposlal cele vs tvoj 3bet, tak 5betnes o zvysnych par drobnych
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
a keby som hral proti full stack?
- crank139
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 31 krát/7 krát
zalezi dost od pozicii, vseobecne nie je chybou sa stacknut 100bb deeep s AK, ale napr ked do teba raisuje nit z UTG, tak je na mieste otazka, ci to neflatnut iba, na microstakes je dost nitov, ktory sa preflop radi stacknu iba s AA, KK...stale je ale vela experov, ktori ta na NL2 odcalluju s ATo za full stack a podobne.
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 40 hostí.