Live Report: Košice Weekend Final Day v Monte Carle Február
Re: Live Report: Košice Weekend Final Day v Monte Carle Február
Pre WNT:
23:30 Rami ownuje celý stôl
Raisuje každú druhú ruku a jeho súperi poslušne skladajú a čakajú na vytúžené karty. Erik má momentálne pred sebou zhruba 1,700,000 chipov z 2,800,000 všetkych žetónov v hre. Na flop sa dostaneme len sporadicky (asi celé dva orbity sme nevideli flop).
No ak by mi niekto navrhol v tejto situácii deal pri 5. hráčoch tak sa ho opýtam či mu neje..? A celá matematická pravdepodobnosť, logika sa môže... A to nemusím mať ani ego TOP PRO hráča...
Raisuje každú druhú ruku a jeho súperi poslušne skladajú a čakajú na vytúžené karty. Erik má momentálne pred sebou zhruba 1,700,000 chipov z 2,800,000 všetkych žetónov v hre. Na flop sa dostaneme len sporadicky (asi celé dva orbity sme nevideli flop).
No ak by mi niekto navrhol v tejto situácii deal pri 5. hráčoch tak sa ho opýtam či mu neje..? A celá matematická pravdepodobnosť, logika sa môže... A to nemusím mať ani ego TOP PRO hráča...
- Mercedes
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 25 krát/6 krát
DevilMayCry napísal:co sa tyka struktury turnajov tak MSR v BA su tiez zaujimave, 30k stack, zacina sa levelom 25/25, 1200BB
Mam rad deep turnaje ale toto sa mi zda prestrelene, myslim ze aj minuly rok to tak bolo.
to bude asi nejaky preklep nie ?25/50 tak je to potom 600bb co je no povedzme v pohode...i ked mame tu WSOP kde je main event tiez 30k starting stack a je presne znama jeho struktura aj vyplaty a zacina na 50/100 skratit to na 45 min lebely a final dat 1h a hlavne nedat nezmyselne pay jumpy tak neviem preco vymyslat za kazdu cenu nieco nove....akoze lepsie? ale aspon sa budu tocit na zaciatku tie nezmyselne 5-6way poty... to je asi lepsie tie prve kola potom presediet na tej rulete alebo budkach jednoznacne EV+
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
Mercedes napísal:Pre WNT:
a kde bol ked dospel potom deal??uz to asi az tak neownoval ze ano...situacia sa vyrovnala a pomer chipou bol zhruba asi ako som napisal 15-35 aspon mi to vychadza z toho co uzavreli...tak mi este mozes vysvetlit preco je takato dohoda nevyhodna??ty budes ako chip leader riskovat ze skoncis 5 za 470e ked ti ponukaju istych 2400?a drzis povedzme predpokladam ze mal cca35-40%chipov?ty vsadis na jednu alebo dve handy 1800eciek ked si ich pred tym odohral 300-400 a dopracoval sa az sem?a nehovoriac otom ze je kriza a myslim ze dnes kazdemu pride vhod 2keciek na roll...ak niesi samozrejme janko bendik alebo par vyvolenych...samozrejme ziaden kompetentny hrac neuzavrie dohodu pokial drzi 60% chipov v hre a je este 5 hracov na stole to znamena ze je tam minimalne jeden alebo aj dvaj ultra shorti...ale to je extrem bavili sme sa tu s devilom a tomom preco sa taketo dealy deju na nasich turnajoch...maju velku pravdu ze sa casto jedna o kamaratske dohody ale aj collusion ale moze za to aj uplne chora vyplatna struktura...ukazes mi jeden svetovy turnaj kde je takato chora vyplatna struktura???a co myslis preco lebo oni su hlupaci co nevedia pocitat?nie chcu aby sa hralo do posledneho chipu ale zaroven a nerobili sa dohody ktorim sa pravdepodobne neda uplne zabranit dokonca ani zakazom...ale daju sa motivovat hraci pokial by bol rozdiel medzi 5. a 1. miestom menej ako 4 nasobok...ako trebars na WSOP PCA...atd.... som sa pomylil to 5 miesto bolo chorych 470 eur...
- WNT
WNT napísal:to bude asi nejaky preklep nie ?25/50 tak je to potom 600bb co je no povedzme v pohode...
nevyzera to na preklep, uplne v pohode by sa mohlo zacinat levelom 2, resp. ja som skor za treti:
MAIN EVENT MSR 2013
500€ + 50€ Freezeout
80 000 € GTD
30k chips
Day 1A, 1B and Day 2 all levels 40 minutes, Final Day 60 minutes
Registration on Day 1 – 18:30 to cca.23:50 (Fisrt 6 levels)
MAIN EVENT STRUCTURE
Day 1
1. 25/25
2. 25/50
3. 50/100 Break 10 min
4. 75/150
5. 100/200
6. 25/100/200 Break 45 min
7. 25/150/300
8. 50/200/400
9. 50/300/600
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
som to pozeral...aj PCAcko zacina na 50/100 no ved mi slovaci musime byt v niecom iny..ze ano to ze cely svet to hra inak to nevadi...to ze rozne taketo veci deformuju hru tiez nikomu nevadi...mna by len zaujimalo kde na ty borci chodia ako ich to vobec napadne tam taky grc ako 25/25 supnut to uz su fakt odkazany nato ze tam bude niekto dlhsie sediet a pritom vypije o 2 mineralky naviac??alebo preco???...
- WNT
DevilMayCry napísal:WNT napísal:to bude asi nejaky preklep nie ?25/50 tak je to potom 600bb co je no povedzme v pohode...
nevyzera to na preklep, uplne v pohode by sa mohlo zacinat levelom 2, resp. ja som skor za treti:MAIN EVENT MSR 2013
500€ + 50€ Freezeout
80 000 € GTD
30k chips
Day 1A, 1B and Day 2 all levels 40 minutes, Final Day 60 minutes
Registration on Day 1 – 18:30 to cca.23:50 (Fisrt 6 levels)
MAIN EVENT STRUCTURE
Day 1
1. 25/25
2. 25/50
3. 50/100 Break 10 min
4. 75/150
5. 100/200
6. 25/100/200 Break 45 min.
7. 25/150/300
8. 50/200/400
9. 50/300/600
LoL to je sick... nerozumiem nikomu kto to pride hrat skor ako na treti level... wow
Inac obv struktura vsetkeho je v PcMc tercom kritiky odjakziva... a tiez som tu aj minule napisat eseje na x stran na temu ako to zlepsit ale nestretlo sa to s nicim ... rovnako ako aj posledne roky co im to prizvukujem ze wtf...treba to vyladit lepsie.
A to este Kosice Weekend je dajme tomu turnaj kde sa to snazili urobit aspon trocha dobre... ale inokedy aj v inych veciach mam fakt pocit akoby tie blbosti robili naschval alebo co
Ale inac PcMc na kosicke pomery cool klub samozrejme...aj tento turnaj. A ked sa niekomu z vas chalani podari dotiahnut niekoho zodpovedneho z pcmc k jednaniu o zlepseni tych veci tak mate u mna pivo fakt ... mne sa to totiz za tie roky aj napriek vyraznej snahe skoro vobec nepodarilo.
- ErikRami
- Založený: Jan 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/11 krát
mne sa paci pri tych "deepstackoch" ze ti daju milion stack,hras dlhe hodiny tisic bb deep a ked sa hra o naozajstne prachy tak je average na last 2 tables 15 bb.....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
konecne niekto kompetentny co to povedal...
Fakt cakam kedy pride niekto a povie ze tu Palo je moron a ze tomu nerozumie a ze len vymysla
Presne toto... mrdat 600bb zaciatky ked to je irelevantne... ba dokonca az tragicke ked na konci to vyturbia a daju argument ze neni cas na dalsie levely lebo ludia idu do prace
Hlavne ze early fazu hrame hodiny a hodiny jak moroni...
Fakt cakam kedy pride niekto a povie ze tu Palo je moron a ze tomu nerozumie a ze len vymysla
Presne toto... mrdat 600bb zaciatky ked to je irelevantne... ba dokonca az tragicke ked na konci to vyturbia a daju argument ze neni cas na dalsie levely lebo ludia idu do prace
- ErikRami
- Založený: Jan 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/11 krát
akurat je problem ten,ze rekreacni hraci chcu vela chipov na uvod,preto su tie deepstacky tak popularne a kluby ich robia,moj nazor je ze s 20-30k sa spravnym nastavenim blindov a levelov da urobit super turnaj
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
ErikRami napísal:konecne niekto kompetentny co to povedal...
ja ti poviem co sa stane....pride jeden alebo jeho poskok a napise ti sem ze ked si taky mudry tak si mas otvorit vlastny klub to je ich argument...to ze cely svet hra svoje main eventy s stackom 30k s uplne inou strukturou aj vyplatnou ich nezaujima...je samozrejme potrebna urcita korekcia lebo sa tu bavime o 160 az 200 hracoch ale myslim ze by bola uplne kozmeticka oproti tym top turnajom a tak aby sa to vsetko stihlo za 4dni....
- WNT
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.