[sng] 7$ knockout, trash hand
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
[sng] 7$ knockout, trash hand
staty pre 3-9 handed. vpip/pfr/3bpf/hands
call či fold?
villain nie je reg
call či fold?
villain nie je reg
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Re: [sng] 7$ knockout, trash hand
Ja by som to calloval kvoli tym odds,aj keby som bol radsej keby mam ATC suited.Tu bude podla mna dobre zobrat -ev(podla ICM)ked foldnes ides na sb a ten je tak vysoky ze ti ubere znacnu cast ev.
Vela tu zalezi aj na ostatnych hracoch v tom zmysle co sa stane po tejto hande.Ked maju tendenciu sa vysekat medzi sebou tak skor fold,ked su viac tight pri callovani tak call,lebo ked vytocis tak budes moct pushovat ATC a nabrat vela ev.
Ko nehravam tak ten vplyv bounty nepoznam.
Vela tu zalezi aj na ostatnych hracoch v tom zmysle co sa stane po tejto hande.Ked maju tendenciu sa vysekat medzi sebou tak skor fold,ked su viac tight pri callovani tak call,lebo ked vytocis tak budes moct pushovat ATC a nabrat vela ev.
Ko nehravam tak ten vplyv bounty nepoznam.
- YOSSARIAN1980
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/8 krát
thanks
Yossarian tiež mám podobný reasoning ako ty.
vďaka Bounty mi stačí 33,78% aby som bol breakeven na icm. bez šance na bounty by to bolo niečo cez 37%
ramzey prečo fold? myslíš, že tam bude vždy super tight?
Yossarian tiež mám podobný reasoning ako ty.
vďaka Bounty mi stačí 33,78% aby som bol breakeven na icm. bez šance na bounty by to bolo niečo cez 37%
ramzey prečo fold? myslíš, že tam bude vždy super tight?
-
celkom jasny fold, nemal by tam byt tak loose ako si myslite...
a ty budes mat dost sanci v dalsich handach si to napushovat spat
PS. : tie staty mas takto vzdy nastavene ? vsak podla toho sa to vobec neda hrat
a ty budes mat dost sanci v dalsich handach si to napushovat spat
PS. : tie staty mas takto vzdy nastavene ? vsak podla toho sa to vobec neda hrat
- foraid
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/17 krát
hej vlastne takýto mám hud, plus v pop-upe nejaké ďalšie veci ako cbet, f2cbet, vpip sb,btn,co,..
mám to nastavené pre 3-9, lebo keď to budem filtrovať povedzme pre 2-2, 3-3, 4-4, 5-6, 7-9, tak často mám všade staty 0,0,0.. a neviem nič o protihráčoch, ako hrali dovtedy, lebo nemám vzorku.
prednedávnom som rozmýšlal, že ten HUD pozmením. ak by si dal nejaké tipy ako to vylepšiť, bol by som ti vďačný
mám to nastavené pre 3-9, lebo keď to budem filtrovať povedzme pre 2-2, 3-3, 4-4, 5-6, 7-9, tak často mám všade staty 0,0,0.. a neviem nič o protihráčoch, ako hrali dovtedy, lebo nemám vzorku.
prednedávnom som rozmýšlal, že ten HUD pozmením. ak by si dal nejaké tipy ako to vylepšiť, bol by som ti vďačný
-
Aku range ocakavas ze ti tam pushne?
50% 60% 70% 100% ?
nemas ziadne ready nanho, teda aspon si ich nenapisal.
Jedine co vieme, ze nieje reg, teda fish a tie nepushuju atc BTN.
50% 60% 70% 100% ?
- ramzey
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
hravam momentalne 6max, tak ten HUD mam celkom obsiahly, hravam dost vela postflop...
mam tam napr. ako casto folduje/calluje BB, agg frequency, fold na turn cbet, steal, no a potom klasiku ostatne...
v HUDe to mam tak rozdelene na asi 8 skupin a tie potom rozklikavam, prakticky od statov sa odvija cela moja hra.
potom to mam este filtrovane na 4-6hracov, 3, a 2.
hlavne si myslim, ze vyuzijes tie staty na hracov co s nimi hravas casto, a tie mas potom skoro dokonale precitanych a nerobis proti nim tolko chyb, napr. proti fishke co s nou hras 10 sng za zivot, tak ti mozno chybaju tie staty z early faze, ale na rega co s nim odohras 1000 sng, tak proti nemu by si chybami prisiel o dost viac penazi, keby si to nemal filtrovane.
inak ja by som tu pushol z toho BU cca 50%, nemozte tu byt tak loose pretoze uz nie je skoro ziadna FE, a BB to skoro vzdy callne, takze by som pushol aspon above average handu.
mam tam napr. ako casto folduje/calluje BB, agg frequency, fold na turn cbet, steal, no a potom klasiku ostatne...
v HUDe to mam tak rozdelene na asi 8 skupin a tie potom rozklikavam, prakticky od statov sa odvija cela moja hra.
potom to mam este filtrovane na 4-6hracov, 3, a 2.
hlavne si myslim, ze vyuzijes tie staty na hracov co s nimi hravas casto, a tie mas potom skoro dokonale precitanych a nerobis proti nim tolko chyb, napr. proti fishke co s nou hras 10 sng za zivot, tak ti mozno chybaju tie staty z early faze, ale na rega co s nim odohras 1000 sng, tak proti nemu by si chybami prisiel o dost viac penazi, keby si to nemal filtrovane.
inak ja by som tu pushol z toho BU cca 50%, nemozte tu byt tak loose pretoze uz nie je skoro ziadna FE, a BB to skoro vzdy callne, takze by som pushol aspon above average handu.
- foraid
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/17 krát
na sng bohate staci :
VPIP/PFR/handy
call2cbet/fold2cbet/steal/3bet
VPIP/PFR/handy
call2cbet/fold2cbet/steal/3bet
- ramzey
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
ramzey napísal:Aku range ocakavas ze ti tam pushne?
50% 60% 70% 100% ?
ťažko povedať, možno takých 20-45%. práve tou jeho range som si nebol moc istý
pozrel som teraz v DB a v 6 hráčoch mal za 27 rúk 0/0/0
5 handed hral 10 rúk 60/60/100
malá vzorka, ale už nič lepšie na neho nemám
btw. diky za tie tipy na hudy. prerobím to, ten filter asi musí byť
proti regom som dosť využival notes a svoju pamäť a tiež som si ich farebne značil podľa herného štýlu v late fáze, ale toto bude asi lepšie
foraid gl na 6maxoch, myslím že viem kto si na PS. a pamätám si ťa hlavne kvôli tým HUpom, pár sme ich odohrali a nikdy si mi nedal väčšiu ako len teoretickú šancu fakt sa hralo ťažko proti tebe
-
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 41 hostí.