Míľniková ruka s číslom 95 miliárd sa blíži!

Diskusia k herni P****Stars

Míľniková ruka s číslom 95 miliárd sa blíži!

Odoslaťod admin 27 Feb 2013 09:00

Diskusia k článku: Míľniková ruka s číslom 95 miliárd sa blíži!

P****Stars sa blíži k rozdaniu ruky s poradovým čísom 100 miliárd a po dohraní každých 5 miliárd rúk, o ktoré je k tomuto obrovskému míľniku blížšie má prichystanú oslavu v podobe promo akcie míľnikovej ruky. Najbližšia 5-miliardová zastávka je ruka s číslom 95 miliárd a momentálne už sa čísla rúk nachádzajú nad číslom 94,700,000,000, čo znamená, že ruka s poradovým číslom 95 miliárd už je veľmi blízko a v najbližších dňoch budú padať odmeny!
V tejto promo akcii sa hrá až o $1,000,000 v hotovosti a víťazom môžete byť úplne jednoducho aj vy. Stačí hrať pri klasických cash games stoloch herne P****Stars a ak sa pri vašom stole rozdá niektorá z miliónových rúk od čísla 94,700,000,000 do 95,000,000,000 (napr. 94,902,000,000), vyhráte peňažnú odmenu, ktorá môže dosiahnuť až tisíce dolárov! Ak by sa vám podarilo vyhrať dokonca samotnú 95-miliardovú ruku, neminie vás odmena minimálne $20,000! Presný výpočet odmien v míľnikových rukách nájdete na stránkach P****Stars venovaných tejto akcii. Zvýšte si šancu na výhru! Svoju šancu na získanie čo najväčšej časti z $1,000,000 určeného na výhry v tejto...

Celý článok => Míľniková ruka s číslom 95 miliárd sa blíži!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Míľniková ruka s číslom 95 miliárd sa blíži!

Odoslaťod buschle 27 Feb 2013 15:37

Hrajte na viac stoloch naraz, Hrajte dlhšie session ,Hrajte akčne

velmi dobry napad hrat uplne inak ako ste zvyknuty (prehravat peniaze ) len na to aby ste netrafili nejak zasadne velky bonus. A ked ho uz i trafite pri 20tablovani, tak si to ani nevsimnete lebo nestihate sledovat chat.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod pokpleja 27 Feb 2013 22:57

som zvedavy, ake promo bude pri 100 miliardach :)
Obrázok používateľa
pokpleja

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 6 krát/12 krát

Odoslaťod Stanley VII 27 Feb 2013 23:04

buschle napísal:Hrajte na viac stoloch naraz, Hrajte dlhšie session ,Hrajte akčne

velmi dobry napad hrat uplne inak ako ste zvyknuty (prehravat peniaze ) len na to aby ste netrafili nejak zasadne velky bonus. A ked ho uz i trafite pri 20tablovani, tak si to ani nevsimnete lebo nestihate sledovat chat.

Vždy som prehral najviac peňazí, keď som sa naháňal kvôli nejakým pretekom, alebo bonusu. Nakoniec som takmer vždy prehral viac ako som získal na tom bonuse alebo vyššej pozícii v pretekoch, kvôli ktorej som sa tak naháňal :D Treba hľadať zlatú strednú cestu a vedieť kde má človek hranicu. Akurát ja som to bohužiaľ častokrát zistil, až keď som už bol za ňou :D
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!