Dnes v noci som mal zaujímavý spot,kde som squeezoval tryin to isolate w fish,ale niesom si istý,či som zvolil správnu ruku na to.
On Game, $0.25/$0.50 No Limit Hold'em Cash, 5 Players
MP: $49.25 (98.5 bb)
CO: $51.75 (103.5 bb) 19/15/ft3b 66% reg. steal CO 24%, ft3b CO 71% (z 14),call 3b 26%,4b 9% 2.3k hands
BTN: $43.27 (86.5 bb) 17/14/8 reg. 3b CO/BU 28% (4 z 14) 300 hands
SB: $47.37 (94.7 bb) 30/4 fish
Hero (BB): $78.74 (157.5 bb)
Preflop: Hero is BB with 9 9
Nemáme žiadnu nejakú dynamiku s BTN. BTN sem-tam 3betol CO,ktorý sa nevie dostatočne brániť vs 3bets. Keď bola akcia raise-call-call, tak imho 99 sú squeeze for value. Snažím sa izolovať s fish a 99 sa mi nechce veľmi setminovať 4way,je to ešte ruka,ktorá má imho potenciál vyhrať big pot vs fish. Keď som hral tento spot, po squeeze som si cca premietol range BTN,či to vlastne môžem squeezovať for value. Ak má BTN premiums a nie je zaostalý,tak vie,že pravdepodobne viacej value získa callom pre (tým myslím s premiums) a invitne fish do potu. Ak teda nie je zaostalý,tak squeeze v tomto spote s 99 je BAD.
S akou range by ste tu squeezovali for value,keby ste vedeli, že je schopný flatovať premiums a naopak,keď by bol "zaostalý" ?
MP folds, CO raises to $1.50, BTN calls $1.50, SB calls $1.25,Hero raises to $7, CO folds, BTN raises to $43.27 and is all-in, SB fold, HERO???
NL50 99 squeeze vs LP tryin to isolate w fish (ranges?)
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Re: NL50 99 squeeze vs LP tryin to isolate w fish (ranges?)
NIT otvara s CO , este vacsi NIT calluje s BTN , fish call standart ... ja by som tu squezoval 99+ KQ+ AJ+ aby som si izoloval fish a regov od tial vyhnal , ak niektory NIT callne alebo ta pushne tvoja akcia vacsinou konci lebo ta budu callovat s velmi silnou range a pushovat si myslim ze budu s TT-QQ AK, na AI samozrejme fold .
-
Rocky - Príspevky: 188
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/17 krát
Nj,vyzerá to ako ez spot. Aspoň som prišiel na ďaľšiu vec. Mnoho LAGov na "mojej" herni squeezuje oveľa viac,respektíve lighter v takýchto podobných spots,tak by nebolo zlé zakomponovať nejaké 4b/calling ranges na základe tých ich squeezov a stackoff ranges na môj 4bet. Ty
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Toto je dokonca perfektny spot na bluff squeeze s junkom ako K4s, J7s a inymi funky zalezitostami. Dokonale stacky (vsetcia +/-100bb eff) idealne rel. pozicie, mas pos na fish. Aj matematicky je to sexy, nakolko nit musi takto callovat vela a vyjadruju sa za nim este dvaja hraci a mas dobry risk/reward ratio, solidnu fold equity a hlavne tu poziciu na fish. Jasne, casto Ta callne ale na takmer vsetkych boardoch by si mal byt schopny vyhravat proti noobovi.
A je to dost cookie cutter, ako hovori Rocky, nits Ta callnu/shipnu, si pretty much done ak neflopnes nieco sweet.
A je to dost cookie cutter, ako hovori Rocky, nits Ta callnu/shipnu, si pretty much done ak neflopnes nieco sweet.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Yep. Thanks guys for replies.
+1
___Mortylen___ napísal:Toto je dokonca perfektny spot na bluff squeeze s junkom ako K4s, J7s a inymi funky zalezitostami. Dokonale stacky (vsetcia +/-100bb eff) idealne rel. pozicie, mas pos na fish
+1
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 35 hostí.