PokerPortal freeroll liga na Doxxbete o €300

Diskusia k herni DOXXbet poker

PokerPortal freeroll liga na Doxxbete o €300

Odoslaťod admin 07 Mar 2013 18:00

Diskusia k článku: PokerPortal freeroll liga na Doxxbete o €300

Od 11. marca do 11. apríla si môžete v herni Doxxbet Poker zahrať každý pondelok a štvrtok o 20:00 freeroll o €20. To je spolu 10 bodovaných turnajov s celkovou dotáciou €200, po ktorých odohraní si najlepší hráči z ligovej tabuľky rozdelia €100!

Vstup do ligových turnajov je zadarmo a všetci návštevníci našej stránky si v nich môžu zahrať po zadaní hesla, ktoré zverejníme v deň konania turnaja v záložke Online turnaje/PokerPortal freerolly a turnaje. V herni Doxxbet Poker turnaje nájdete pod názvom PP Liga v záložke Turnaje/Súkromné.

Prvú hodinu je možný neobmedzený rebuy 2,500 žetónov za €0.1 a po ukončení rebuy period si hráči môžu dokúpiť za €0.1 aj add-on 5.000 žetónov.
Bodovanie turnajov a odmeny pre najlepších hráčov ligy Do ligy sa nemusíte nijako prihlasovať, všetci hráči, ktorí budú hrať turnaje, automaticky získajú aj body do ligovej tabuľky. Body získa vždy najlepších 25 hráčov. Prvý získa 25 bodov, druhý 24 a tak ďalej. Vždy o jeden bod menej až po 1 bod pre hráča na 25. mieste turnaja.

Najlepších 7 hráčov ligy si po jej skončení odnesie nasledovné odmeny:

1.miesto:...

Celý článok => PokerPortal freeroll liga na Doxxbete o €300
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: PokerPortal freeroll liga na Doxxbete o €300

Odoslaťod Napolleon 07 Mar 2013 18:13

Pred pár dňami som z doxxu všetko cash outol.. po tom čo sa prestahovali a hlavne zrušili rakeback som neviel dôvod ostať tu hrať.. ale zostali mi tak 4€ tak som si stiahol enet a pinkol NL5... asi vďaka tomu nulovému rakebacku tam niesu žiadny "regovia" schopnejší hráči.. pár stovák rúk a zo 4€ je 40€ žiadna výhra ale vidím, že hrať tam nieje až taký zlý nápad... dnes som si všimol v turnajoch vypísané tieto turnaje do PP ligy tak som len čakal čo to bude zač :) AK nezabudnem rád si zahrám..
PS: to s tým, že tam hrá veľa talianov bude asi tým, že aj mňa to ukazuje ako taliana :)
Napolleon

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 75 krát/5 krát

Odoslaťod mniXo 11 Mar 2013 14:48

Nemalo to uz zacat dnes? Nevidim nikde heslo. Dik za info.
mniXo

Založený: Máj 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod murded 11 Mar 2013 15:15

jj dnes to zacina ale na hesielko admini asi pozabudli. dufam ze to do vecera nahodia
Obrázok používateľa
murded

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 26 krát/12 krát

Odoslaťod Stanley VII 11 Mar 2013 15:16

Za chvíľku sa heslo zobrazí :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod Stanley VII 12 Mar 2013 00:25

Výsledky z dnešného turnaja sú už nahodené. Z nejakého dôvodu neboli hráči na 10., 13., 23. a 25. mieste uvedení v lobby, takže ak ste boli na niektorom z týchto miest, dajte vedieť a doplním vás... Dúfam, že v ďalších turnajoch už budú výsledky bez problémov.

Aktuálne poradie: http://www.pokerportal.info/poker-liga/do ... e-poradie/
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod murded 12 Mar 2013 04:00

no tie vysledne lobby taktisto ako aj priebezne niesu takmer nikdy v poriadku vo vacsine pripadov chyba niekolko desiatok umiestneni. enet este nema vychytane chyby v tom softe a par ich este je :crazy: . preto pravdepodobne doxx planuje dalsi prechod tentoraz na ongame myslim. tie vysledky sa daju vyziadat pravdepodobne cez support doxxu len to nejaky cas potrva lebo ti to musia len preposlat enetu ktory nieje nejak pohotovy :bad: uz aby doxx frcali na ongame
Obrázok používateľa
murded

Odoslaťod mniXo 12 Mar 2013 09:05

Tak nakoniec som to ledva stihol. Registracia 20.50 :) Ja som nebol uvedeny v konecnej tabulke. Neviem ci to nebolo sposobene to neskorou registraciou.

Z nejakého dôvodu neboli hráči na 10., 13., 23. a 25. mieste uvedení v lobby,

Ale ja som neskoncil ani na jednom z uvedenych miest. Skoncil som na 15. mieste. Prikladam aj obrazok. Takze mozes ma nejak dohodit do tabulky.

Obrázok
mniXo

Založený: Máj 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Stanley VII 12 Mar 2013 12:39

15. miesto chýbalo tiež, už som ťa doplnil. Ako píše murded, to získavanie výsledkov od enetu by zrejme trvalo dosť dlho, preto je jednoduchšie a rýchlejšie, ak sa o svoje chýbajúce body prihlásite priamo. Najlepšie keď si rovno po vypadnutí skontrolujete, či je vaša bodovaná pozícia zaznamenaná v lobby a ak nieje, tak mi napíšte sem na fórum :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod murded 12 Mar 2013 12:55

mne tam chybaju miesta 10., 15., 23. a 25.
Obrázok
takze s tou 13kou to bol asi preklep, a pozeram ze mas na screene hraca tank_T55 ktory musel skoncit od 15. miesta vyssie takze ten bude asi to 10. miesto. tak uz len dvaja 23. a 25. miesto a mame to kompletne :D

Za tento príspevok od murded poďakovali :
Stanley VII
Obrázok používateľa
murded

Ďalšia

Naspäť na DOXXbet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!