Big Boss v hlavnej úlohe Concord Bounty Series

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Big Boss v hlavnej úlohe Concord Bounty Series

Odoslaťod admin 09 Mar 2013 07:10

Diskusia k článku: Big Boss v hlavnej úlohe Concord Bounty Series

Či je týždeň dobrý alebo zlý, isté vždy je, že tak či tak príde piatok. Rovnako istý je aj kvalitný piatkový turnaj v CCC Bratislava. Tentokrát €80+€10 s garanciou €8,000 a bounty odmenou za vyradenie manažéra z hry. Nebudem to zbytočne naťahovať, Big Bossovi sa nepodarilo lov prežiť príliš dlho, ale nie o tom je naša reportáž. Aj keď sa hovorí, že je dôležité zúčastniť sa, najdôležitejší sú vždy len víťazi a práve o nich sa dočitate nižšie.

Do CCC dorazilo už tradične množstvo hráčov, ktorí nakoniec spravili 94 entries. To garanciu síce neprekonalo, no €8,000 bolo samozrejme vyplatených. Ako som už spomínala v úvode, bounty hráčom sa tento týždeň stal sám Big Boss. Jeho vyradenie, ešte pred prestávkou, som nezastihla a tak mi bolo len prerozprávané jeho hlavným účastníkom.

"No na blindoch 100/200 som mal 30,000 (starting stack 15,000), ale. . . Kľúčová hra bola, keď som setol osmičky. Inšpektor otvoril a ja som len dorovnal. Flop 8-7-3 check/calloval a turn 9 znova checkol. Tak som betol a dorovnal aj re-raise. River sa nespároval a tak som prišiel o stack, vďaka jeho postupke s 5-6. Ostalo mi asi 2,000 na blindoch 200/400 a tie som poslal so šestkami. Dorovnal hráč s Q-8 a Inšpektor s K-8. K-high board a bol som von."

Bounty €100 si teda z turnaja odniesol Robo "Inšpektor"...

Celý článok => Big Boss v hlavnej úlohe Concord Bounty Series
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Big Boss v hlavnej úlohe Concord Bounty Series

Odoslaťod Magnus 09 Mar 2013 08:04

Gratulujem vitazom a tiez k velmi slusnej reportazi bez chyb,nice job ;)
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!