Gus Hansen: „Hráči sú proste oveľa lepší ako pred desiatimi rokmi“

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Gus Hansen: „Hráči sú proste oveľa lepší ako pred desiatimi rokmi“

Odoslaťod admin 14 Mar 2013 10:20

Diskusia k článku: Gus Hansen: „Hráči sú proste oveľa lepší ako pred desiatimi rokmi“

Po pätnástich rokoch, $11,000,000 na konte z live turnajového okruhu, miliónových swingov na online high stakes scéne a niektorých najpamätnejších partiách z televíznych cash games v histórii, je vôbec možné si predstaviť pokrový svet bez Gus Hansena?

Jeden z najpopulárnejších pokrových hráčov všetkých čias si našiel počas zastávky EPT v Londýne, kde bol aj hlavným protagonistom HU challenge P****Stars vs. Full Tilt Poker a poskytol rozhovor pre pokerlistings, v ktorom hovoril aj o stave online pokru a svojej budúcnosti za pokrovými stolmi.

Si opäť súčasťou Full Tilt Pokru. Aký je to pocit?

„Je skvelý pocit byť späť. Vždy som mal rád softvér FTP a všetko okolo toho. Ale je všeobecne známe, že sa mi v posledných mesiacoch absolútne nedarilo na virtuálnych stoloch, takže mám z toho celého zmiešané pocity.“

Koncom minulého roka si uviedol, že sa ti nedarilo na stoloch FTP najmä kvôli viacerým vonkajších vplyvom, ktoré ťa rozptyľovali a nesústredil si sa poriadne na hru. Ako si sa s tým vyrovnal?

„Je celkom zrejmé, že nie práve najlepšie, keďže sa mi nepodarilo otočiť môj downswing. Nedal som do toho maximum, bol som príliš nedbalý a nesústredený pri hre....

Celý článok => Gus Hansen: „Hráči sú proste oveľa lepší ako pred desiatimi rokmi“
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!