nehral to zle?
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
nehral to zle?
hral som v skole s kamosom a on dostral na ruku K K a ja som mal podla mna asi najhorsiu kombinaciu 2 9 bez farby , on dal all in a hned mi doslo ze nieco ma tak som zlozil a sice vyhral ale dost malo ,mohol ma dobre osklbat keby chcel , nie je dobre sa v tejto situacii pozriet na flop a az potom raisovat? ako vyhrat s takymito kartami dobry balik? lebo treba povedat ze K K sa nedostava na ruku kazdu hru.
- Roman00007
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
asik hej
ale tak vezmi si situaciu zeby na flop prislo A...abo horsie nejaky par...napr pre teba 22A by bol flop...tak on by sice navysil ale ty by si ho vcelku slusne dorazil...podla mna mal skusit mierne navysit...a po flop-e zvolit taktiku...bud all in abo slow play...
- wizdo
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: nehral to zle?
to mas tazko povedat ci to hral zle, napr. mohol ta mat precitaneho ako agresivneho hraca, ktory dorovna vysoky reise pred flopom s kartami ako J10 a tak... treba vzdy popisat o aky styl hracov ide...
- tazicek
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Roman00007
je tu otazka...co chces radsej, alebo co je lepsie, vyhrat malo alebo prehrat vela.To co si napisal je najcastejsia chyba zacinajucich hracov : vyhrat s takymito kartami dobry balik a pozriet sa s dorovnanim na flop.
..zalezi to sice od viac faktorov ako kombinaciu KK alebo AA hrat, pozri si starsie prispevky.Ak je ale pri stole viac hracov, je urcite lepsie raisnut, alebo all-in, potom sa strases hracov, ktori maju horsie kombinacie ako T J, alebo blaznov ktory dorovnaju aj s 2 9 a pod.Ak naopak len dorovnas mozu dorvnat este dalsi dvaja al. traja alebo aj viaceri, tym padom Tvoje KK straca na sile.Na flop pride J 2 9 a mas problem.Casto sa stava, ze vysoke pary porazia aj postupky,alebo flash a moze prist aj dalsia 9 a je tam full house.
Ak ste ale boli dvaja a on bol na SB, tak mu stacilo iba raisnut a s Tvojou 2 9 bez farby jasny fold, nech ma cokolvek :)
Ako ale hrat vysoky par zalezi naozaj na vela veciach, pozicie pri stole (ak si hned za BB-under the gun, tak KK je slabsie ako ked si na butone, vies co uz hraci zahrali pred Tebou a podla toho zvolit dalsiu strategiu), poctu hracov, ich raisov, ako ich vnimas, ci hraju tight alebo agresivne a vela inych veci, a nakoniec na Tvojom vlastnom posudeni celej situacie.
Takze len dorovnat KK urcite nie, alebo len vo vynimocnych situaciach a v heads-up uz urcite nie, tam je to jasny rais a nie nizky.
..zalezi to sice od viac faktorov ako kombinaciu KK alebo AA hrat, pozri si starsie prispevky.Ak je ale pri stole viac hracov, je urcite lepsie raisnut, alebo all-in, potom sa strases hracov, ktori maju horsie kombinacie ako T J, alebo blaznov ktory dorovnaju aj s 2 9 a pod.Ak naopak len dorovnas mozu dorvnat este dalsi dvaja al. traja alebo aj viaceri, tym padom Tvoje KK straca na sile.Na flop pride J 2 9 a mas problem.Casto sa stava, ze vysoke pary porazia aj postupky,alebo flash a moze prist aj dalsia 9 a je tam full house.
Ak ste ale boli dvaja a on bol na SB, tak mu stacilo iba raisnut a s Tvojou 2 9 bez farby jasny fold, nech ma cokolvek :)
Ako ale hrat vysoky par zalezi naozaj na vela veciach, pozicie pri stole (ak si hned za BB-under the gun, tak KK je slabsie ako ked si na butone, vies co uz hraci zahrali pred Tebou a podla toho zvolit dalsiu strategiu), poctu hracov, ich raisov, ako ich vnimas, ci hraju tight alebo agresivne a vela inych veci, a nakoniec na Tvojom vlastnom posudeni celej situacie.
Takze len dorovnat KK urcite nie, alebo len vo vynimocnych situaciach a v heads-up uz urcite nie, tam je to jasny rais a nie nizky.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
roman
krasny priklad mozes vidiet v teme : Ako nehrat AA od csstrike22
chalan s AA mu zadarmo dal moznost pozret na flop, kde csstrike-ovi chybala 5 na postupku, isiel na to velmi opatrne, pretoze sa bal toho, ze mu to csstrike zlozi, co by aj spravil, ak by to raisol.Takto dal len bet 4 a tym mu umoznil sa \"zadarmo\" pozriet na turn, kde csstrike prisla 5 do postupky,jeho dalsie blaznive raisovanie a neschopnost zlozit AA, ked to uz predtym dodrbkal ho pripravilo o tusim cca 250 EUR, alebo USD, uz si naspominam presne.
chalan s AA mu zadarmo dal moznost pozret na flop, kde csstrike-ovi chybala 5 na postupku, isiel na to velmi opatrne, pretoze sa bal toho, ze mu to csstrike zlozi, co by aj spravil, ak by to raisol.Takto dal len bet 4 a tym mu umoznil sa \"zadarmo\" pozriet na turn, kde csstrike prisla 5 do postupky,jeho dalsie blaznive raisovanie a neschopnost zlozit AA, ked to uz predtym dodrbkal ho pripravilo o tusim cca 250 EUR, alebo USD, uz si naspominam presne.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.