zdar
som na SB prredomnou vsetci zlozili mam na ruke par 99 raise na 3xBB,hned nato na BB raise na 11xBB ja call.
na flop prislo 563 rainbow, ja check a on nato hned raise 23xBB aj ked flop premna bol v poho ma som tusak na nejaky vysoky par tak som to polozil.
ako by ste tuto situaciiu riesili vy?mal som vobec dorovnat preflop?
[CG] NL2 pair 99
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Re: [CG] NL2 pair 99
jak sa ti javil super?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
taky skor tight
- crank139
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 31 krát/7 krát
crank139 napísal:taky skor tight
ked je tight skor, nemusis otvarat 3x BvB ale staci 2,5x, vacsinou ti aj tak foldne, ultra tight hrac ti foldne BB aj na 2x open.
s 2,5x budes mat aj lacnejsi call pripadneho 3betu (len na set, inak by si nemal pokracovat).
najdi si niekde teorie o tom, kolko % z efektivneho stacku sa oplaca obetovat na to, aby si chytil set.
11x investovat a pozriet flop sa asi dlhodobo neoplaca. inak ja to tiez neviem zahodit takyto spot ale snazim sa aj bez trafeneho flopu nejak ten pot ziskat, ale lepsie sa to robi, ked si v pozicii.
jeho potsize cbet na flope vyzera divne, ale su ludia, ktory hraju paranoidne overpary. na NL2 leveli tazko povedat, co moze taky super mat. podla mna si vacsinou behind, malokedy tam bude AK.
tolko moj nazor.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.