Tony G ukončil spoluprácu s Party Pokrom

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Tony G ukončil spoluprácu s Party Pokrom

Odoslaťod admin 19 Mar 2013 02:28

Diskusia k článku: Tony G ukončil spoluprácu s Party Pokrom

Party Poker je o jednú osobnosť ´chudobnejší´. Pri menách ako Mike Sexton, Kara Scott, či Marvin Rettenmaier stál do tohto víkendu aj Antanas "Tony G" Guoga. Tony G reprezentoval známu online herňu od roku 2010 na podujatiach ako WSOP, WPT, či Pa***Poker Premiere League. Jeho dôvod odchodu je prozaický....

Úvodná informácia o Tonyho odchode preletela svetom už v piatok. Slávny hráč, ktorý len na live turnajoch doteraz nazbieral výhry cez $3,000,000, sa prepracoval 2-krát na final table World Poker Tour. Na WPT sa mu do ITM podarilo dostať 4-krát a na WSOP dokonca 15-krát.

Tony G je známy aj svojimi zaujímavými a častokrát vtipnými výrokmi. No pri table dokáže byť aj veľmi búrlivý, viď. video.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rtE5Hx740Pc[/youtube]

Tony G bol teda členom Party Pokru 3 roky a zastupovať by ho mal aj na Pa***Poker Premier League VI. No potom by sa už bude plne sústrediť na prezentovanie svojej stávkovej spoločnosti TonyBet, ktorú založil ešte v roku 2009.

TonyG sa vyjadril pre médiá nasledovne "TonyBet sa za posledných 18 mesiacov rozrástla 10-násobne a rastie každým dňom", a dodáva "Už by teda nebolo fér, keby som sa spoločnosti TonyBet nevenoval naplno. Ďakujem Party Pokru za krásne roky ktoré som tu strávil. Som stále...

Celý článok => Tony G ukončil spoluprácu s Party Pokrom
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!