Wi****m hill: 3x freeroll o $150 len pre PokerPortal hráčov!
Re: Wi****m hill: 3x freeroll o $150 len pre PokerPortal hráčov!
S vkladom a výhrami si môžeš robiť čokoľvek chceš, nie sú tam žiadne podmienky.
Inak späť, kde si sa túlal 3 roky? Pozerám, že posledný príspevok na PokerPortali si mal 21. februára 2010 Čas letí
Inak späť, kde si sa túlal 3 roky? Pozerám, že posledný príspevok na PokerPortali si mal 21. februára 2010 Čas letí
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Diky Dva roky som nevidel poker, ale opat ma to chytilo tak znova zacinam grindit Co ma mrzi je ale, ze CZ/SK fora su totalne vymrete :/
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Máš 787 príspevkov, tak treba dať ďalších 787 a pomôžeš to oživiť
Čo si začal hrávať? Či ideš budovať bankroll najprv z freerollov?
Čo si začal hrávať? Či ideš budovať bankroll najprv z freerollov?
-
aky mas skype? mal som ta tam niekedy ale uz neviem nick, Hram NL10 na ipokri, rebuildovat z freerolov by ma urcite nebavilo a microstakes su stale strasne porazatelne co hras ty?
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Nový skype mám stanley-pokerportal. Menil som ho nejakú dobu dozadu, aj som si ťa dal pridať do nového, ale stále tam tvoje kontaktné údaje nevidím, tak si už možno menil Skype aj ty
Pokecáme na tom Skype, kukneme nejaký deal, nech rebuidluješ rýchlejšie
Pokecáme na tom Skype, kukneme nejaký deal, nech rebuidluješ rýchlejšie
-
Zdravím, chcem sa spýtať, keď sa chcem zaregistrovať na Wi****m hill cez Váš link, tak stačí tu herňu cez váš link stiahnúť a uviesť ten maretingový kód?...lebo keď sa registrujem priamo na tom linku tak vyplním údaje a nikde tam neni tlačidlo čím to potvrdím...dík za odpoveď
edit:
v google chrome to šlo...no mám problém...som si tam vložil minimálny vklad 20 dolárov, ale na tej stránke proste v prehliadači...a tam to mám v prehliadači, ale keď sa prihálsim v herni (softvéri) tak tam mám 0
edit:
v google chrome to šlo...no mám problém...som si tam vložil minimálny vklad 20 dolárov, ale na tej stránke proste v prehliadači...a tam to mám v prehliadači, ale keď sa prihálsim v herni (softvéri) tak tam mám 0
- Rado.s
- Založený: Jan 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naloguj sa na stránke WH, klikni na My Account a tam na Transfer funds.
Vyber from Main acount ballance to Poker account ballance, zadaj sumu a potvrď a budeš to mať na pokri. Keď budeš robiť vklady a výbery priamo v pokrovom softe, tak ti to bude chodiť/odchádzať priamo z herne a nebudeš musieť chodiť aj na stránku.
Vyber from Main acount ballance to Poker account ballance, zadaj sumu a potvrď a budeš to mať na pokri. Keď budeš robiť vklady a výbery priamo v pokrovom softe, tak ti to bude chodiť/odchádzať priamo z herne a nebudeš musieť chodiť aj na stránku.
-
aha...díky...ešte otázka..koľko tých ich bodov asi tak dostanem za účasť na turnaji nejakom?
- Rado.s
- Založený: Jan 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kopec
Obvykle je poplatok (rake) 10% z ceny buy-inu do turnaja. To znamená z buy-inu $5.5 je to $0.50, z $11 je to $1, z $1.1 je poplatok $0.1.
Za $1 takéhoto poplatku máš 25 WH bodov, takže stačí, že si zahráš nejaký malý $1.1 turnaj a máš 2.5 bodu, čo je dosť na 2 freerolly. Stačí si v podstate zahrať akýkoľvek turnaj a bodov máš až, až
Obvykle je poplatok (rake) 10% z ceny buy-inu do turnaja. To znamená z buy-inu $5.5 je to $0.50, z $11 je to $1, z $1.1 je poplatok $0.1.
Za $1 takéhoto poplatku máš 25 WH bodov, takže stačí, že si zahráš nejaký malý $1.1 turnaj a máš 2.5 bodu, čo je dosť na 2 freerolly. Stačí si v podstate zahrať akýkoľvek turnaj a bodov máš až, až
-
Dnešný freeroll začne už o 20:00, registrácia je možná do 20:30, zatiaľ len 21 registrovaných... Kto sa chcete pridať, najvyšší čas ísť sa pomaly registrovať. Ešte sa dá stihnúť aj stiahnuť herňu a odohrať nejaký ten mini SNG alebo pár rúk cashgames, aby bol bodík na vstup.
http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... tal-hracov
http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... tal-hracov
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.