PokerPortal freeroll liga na Doxxbete o €300
Re: PokerPortal freeroll liga na Doxxbete o €300
Dnes tých umiestnení chýbalo dosť veľa, priebežné výsledky som nahodil, zvyšné doplním, keď prídu
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Skoncil som vcera na 13 mieste (mniXoDB) a chybal som v tabulke. Obrazok mozem hodit neskor.
- mniXo
- Založený: Máj 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Doplním, mali by mi prísť aj výsledky z Doxxbetu, tak potom doplním všetkých chýbajúcich zo včerajšieho turnaja.
-
Dnes boli výsledky pekne kompletné pre všetkých 91 účastníkov a už sú aj nahodené. Snáď už ten bug Enet poriešil a bude už zobrazovať výsledné poradie v turnajoch správne
-
to bola skor vynimka z pravidla s tymi kompletnymi vysledkami. oni ten software tak skoro nedaju dokopy, ja som im hlasil niekolko chyb uz pred par mesiacmi a doposial neopravili snad ani jednu.
-
murded - Príspevky: 119
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/12 krát
Z akého dôvodu sa iným hráčom (overil som si to spočítaním u 3 hráčov na čele) body sčítavajú do aktuálneho poradia a ja mám zatiaľ započítaných len 49, keď mám mať už 82. 2x nemám započítané body. To si musím sám kontrolovať, aby boli výsledky korektné?
- danny13
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/4 krát
Nemusíš, výsledky dávame korektne, ale chyba sa stať môže, preto je dobré, keď výsledky kontroluješ. Aký máš nick na Doxxbete? Skontrolujem, čo môže byť vo veci.
-
Podľa nicku na PP teda tipujem, že tvoje by mohli byť tieto nicky:
danny131313 a danny13, kde je 49 a 33 bodov, z nejakého dôvodu sú dva turnaje na jeden nick a dva na druhý nick, mohlo sa to stať aj zasielaním výsledkov z Doxxu v niektorých turnajoch, možno je niektoré username a niektoré nickname, neviem, skontrolujem to. Tie pozície u týchto 2 hráčov v tabuľkách pasujú na teba? Môžeš pozrieť osobitne výsledky všetkých turnajov ligy....
danny131313 a danny13, kde je 49 a 33 bodov, z nejakého dôvodu sú dva turnaje na jeden nick a dva na druhý nick, mohlo sa to stať aj zasielaním výsledkov z Doxxu v niektorých turnajoch, možno je niektoré username a niektoré nickname, neviem, skontrolujem to. Tie pozície u týchto 2 hráčov v tabuľkách pasujú na teba? Môžeš pozrieť osobitne výsledky všetkých turnajov ligy....
-
Pardon, už som si všimol chybu. Áno, som to ja. Aj danny131313 aj danny13. Username na tej "úžasnej" herni mám:danny1313 a nickname:danny13. Netuším z akého dôvodu je tam to danny131313. Pozeral som aj hand history a všade mám danny13. Ani dva účty nemám zriadené na doxxbete. a to danny131313 používam na inej herni.
- danny13
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/4 krát
Ten dany131313 nám pravdepodobne vyskočil pri zadávaní do výsledkov z tej inej herne, v ktorej je asi tiež liga, tak nám to tam trochu narobilo šarapatu. Ale už som to opravil, všetky body máš na danny13. Dám si pozor, aby tie ďalšie už boli priradené správne.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.