[CG] NL1000 HU AKo BB vs 2x open 40BB deep
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
[CG] NL1000 HU AKo BB vs 2x open 40BB deep
Heh, ten stake NL1000 v nadpise nie je preklep. Ani vo sne by mi nenapadlo, ze sem dam takuto ruku (dufam, ze o nejaky cas to zopakujem, uz s normalnym BRM
PREFACE
tuto ruku som naozaj odohral, nie je to ziadna finta alebo co. Stalo sa to takto, vybral som z herne vacsinu rollu (2000E) a nechal si tam 400e na pinkanie. Herna konci, presuva vsetkych hracov do inej herne aj s rollom (pre istotu som teda vacsinou vybral).
Hral som NL10-NL20 session a popri tom som railoval vyssie stakes. Hral sa len 1 silnejsi stol NL1000, tak som si ho zapol.
Mam v klientovi zapnute auto buyin, ked otvorim stol, ale ked sa otvori plny stol, tak sa samozrejme nic nedeje, nie su tam waiting listy, proste len railujem. ked sa uvolni sedadlo, herna ma nevyzve si sadnut.
Dohral som session vysledok BE (see my blog), hibernoval ntb, hernu nevypinam ( lebo po zapnuti ntb sa vie reconnectnut a setrim cas, nemusim sa prihlasovat.)
Po vypnuti som si spomenul, ze som zabudol checknut 1 mail a odpovedat na neho. Zapol som ntb a po par minutach sa popupol stol a ja pozeram, ze ma usadilo na NL1000 stol a hram HU s typkom.
Vysvetlenie je jedine, stol sa medzicasom rozpadol a herna ma nejaky bug, ze ked je reconnect a su/boli otvorene stoly, snazi sa usadit, lebo predpoklada, ze som tam sedel. Aj tak mi je zahada, preco ma usadilo, lebo mam autobuyin na 100BB a moj roll bol 40BB - 400E a vtedy ma herna vyzve, ze za kolko sa chcem kupit.
Long story short, proste zrazu som in game NL1000 40BB deep:
Samozrejme nemam ziadne ready nic, jedine co mozem predpokladat, ze je to shortstacker. na vyssich stakes je takych dost.
Keby mi dealer rozdal trash, tak foldnem a vypnem to. Ale rozdali mi AKo !!!
Prima Network $1000.00 No Limit Hold'em - 2 players
Hero (BB): $386.28
BTN/SB: $430.00
Pre Flop: ($15.00) Hero is BB with K A
BTN/SB raises to $20, Hero ???
Prosim skuste sa vcitit do toho, ze mam cely roll na stole
PREFACE
tuto ruku som naozaj odohral, nie je to ziadna finta alebo co. Stalo sa to takto, vybral som z herne vacsinu rollu (2000E) a nechal si tam 400e na pinkanie. Herna konci, presuva vsetkych hracov do inej herne aj s rollom (pre istotu som teda vacsinou vybral).
Hral som NL10-NL20 session a popri tom som railoval vyssie stakes. Hral sa len 1 silnejsi stol NL1000, tak som si ho zapol.
Mam v klientovi zapnute auto buyin, ked otvorim stol, ale ked sa otvori plny stol, tak sa samozrejme nic nedeje, nie su tam waiting listy, proste len railujem. ked sa uvolni sedadlo, herna ma nevyzve si sadnut.
Dohral som session vysledok BE (see my blog), hibernoval ntb, hernu nevypinam ( lebo po zapnuti ntb sa vie reconnectnut a setrim cas, nemusim sa prihlasovat.)
Po vypnuti som si spomenul, ze som zabudol checknut 1 mail a odpovedat na neho. Zapol som ntb a po par minutach sa popupol stol a ja pozeram, ze ma usadilo na NL1000 stol a hram HU s typkom.
Vysvetlenie je jedine, stol sa medzicasom rozpadol a herna ma nejaky bug, ze ked je reconnect a su/boli otvorene stoly, snazi sa usadit, lebo predpoklada, ze som tam sedel. Aj tak mi je zahada, preco ma usadilo, lebo mam autobuyin na 100BB a moj roll bol 40BB - 400E a vtedy ma herna vyzve, ze za kolko sa chcem kupit.
Long story short, proste zrazu som in game NL1000 40BB deep:
Samozrejme nemam ziadne ready nic, jedine co mozem predpokladat, ze je to shortstacker. na vyssich stakes je takych dost.
Keby mi dealer rozdal trash, tak foldnem a vypnem to. Ale rozdali mi AKo !!!
Prima Network $1000.00 No Limit Hold'em - 2 players
Hero (BB): $386.28
BTN/SB: $430.00
Pre Flop: ($15.00) Hero is BB with K A
BTN/SB raises to $20, Hero ???
Prosim skuste sa vcitit do toho, ze mam cely roll na stole
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Re: [CG] NL1000 HU AKo BB vs 2x open 40BB deep
Celý roll...píšeš, že si 2ke vybral a nechal si si tam 400e na pinkanie, takže sú to "všetky peniaze na pinkanie" Roll je na ceste na moneybookers (alebo niekam inam), nie?
Ja osobne, keďže neviem poriadne takéto HU hrať a bol by som z toho dosť v prdeli by som sa to snažil riešiť asi čo najjednoduchšie. To znamená ešte preflop. Lepšie než máš ty je len AA/KK, čo nebude často, keďže jedno A a K blokuješ a aj to KK ti dáva ešte relatívne ok šancu na úspech, takže ja by som to tam asi buchol all-in. Ak ma callne s horším esom, som happy, ak callne s párom, je to coinflip, ak to foldne, beriem tých 20e, odlogujem sa a idem spať
Ale to len ak ostáva ten 2k bankroll a viem, že som inak s peniazmi ok. Zrejme to ani nieje správne zahrané z pohľadu HU, ale na takých stakes by som bol zrejme moneyscared, keď bežne hrávam NL20/NL50 a mohol by som to zahrať na ďalších streetoch už len horšie Alebo by som bol presvedčený, že súper bluffuje a ktovie čo by som na tých neskorších streetoch ešte napáchal Proste preflop by som tým all-inom asi napáchal najmenej škody.
Ja osobne, keďže neviem poriadne takéto HU hrať a bol by som z toho dosť v prdeli by som sa to snažil riešiť asi čo najjednoduchšie. To znamená ešte preflop. Lepšie než máš ty je len AA/KK, čo nebude často, keďže jedno A a K blokuješ a aj to KK ti dáva ešte relatívne ok šancu na úspech, takže ja by som to tam asi buchol all-in. Ak ma callne s horším esom, som happy, ak callne s párom, je to coinflip, ak to foldne, beriem tých 20e, odlogujem sa a idem spať
Ale to len ak ostáva ten 2k bankroll a viem, že som inak s peniazmi ok. Zrejme to ani nieje správne zahrané z pohľadu HU, ale na takých stakes by som bol zrejme moneyscared, keď bežne hrávam NL20/NL50 a mohol by som to zahrať na ďalších streetoch už len horšie Alebo by som bol presvedčený, že súper bluffuje a ktovie čo by som na tých neskorších streetoch ešte napáchal Proste preflop by som tým all-inom asi napáchal najmenej škody.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
neskor odpoviem sirsie, teraz len tolko, ze z tych 2000e cca 1/2 musim minut na non poker veci. cize neda sa povedat, ze mam roll 2400e. ale ano, lepsie vyjadrenie by bolo, ze roll v tej herni je 400e.uz som tam totiz ziadne peniaze neplanoval depozitnut. cize keby som ten stack prehral, tak som v tej herni busto a to mi je luto, lebo este sa hra rakerace 3 dni a mozem si polepsit.
- haman
nechaj si poradit od trikozu, ten ma zmaknute situacie 3/6 > 100/200 v ramci session
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
ved kedsa bojis tak call pre a odohras len na value na flope. chc A(K)high board , chc turn , atd. Chf AK nehitnes flop .
cely roll wtf ved si hral main event za 550eur.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:ved kedsa bojis tak call pre a odohras len na value na flope. chc A(K)high board , chc turn , atd. Chf AK nehitnes flop .
dik za nazor!
PS,: msr2013 som vykvaldil za 50e a nemiesam online a live roll (live roll nemam ziadny
Naposledy upravil haman dňa 28 Mar 2013 01:48, celkovo upravené 1 krát.
- haman
U mna instafold table.
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
- Magnus
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/75 krát
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
asi by som to pushol a ak by callol, tak by som zakrical one time
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.