titan buy in
Počet príspevkov: 39 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Re: Re: Re: Kua
parada, 117$ potesi, nie? Gratulujem
pajan, ty kde si to skoncil? ze sa nehanbis... :-D
pajan, ty kde si to skoncil? ze sa nehanbis... :-D
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
co uz
celkom som si tam kraloval vacsinu turnaja. zostreli som dost hracov a hral som sustredene a dobre. potom prisla AK ruka a prehral som ju lebo mara-km mi dal all in na A2 a prisla 2. no a par hier som prehral dalsi all in s AK rukou kedy siel mara-km all in pred flopom s 95 a prisla mu aj 9 aj 5.
skoda boli tam slabi hraci a este ich bolo aj malo. od zaciatku som bol 100 percentne presvedceny ze skoncim v peniazoch.
ale nahoda je kurva
a stvrte miesto na zaplakanie.
skoda boli tam slabi hraci a este ich bolo aj malo. od zaciatku som bol 100 percentne presvedceny ze skoncim v peniazoch.
ale nahoda je kurva
a stvrte miesto na zaplakanie.
- pavjan
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Kua
jo to potěší 117 dolarů. Sem si nikdy nikam neposlal ani dolar,všechno co sem nahrál mám s freerol,minulej tejden sem byl např 2 hej na titan exlusive freroll
- mara-km
- Založený: Mar 2007
apropo AK
ja ma to AK asi zakliate.
hram 6000 guaranteed prva ruka v hre AK. dam all in a calluje ma hosanek s A9 ostatni zhadzuju. flop A99 turn K, river 2, parada nie?
je mi do placu. niekde som pocul, ze je to tretia statisticky najlepsia ruka pred flopom. zacina vo mne hlodat pochybnost.
hram 6000 guaranteed prva ruka v hre AK. dam all in a calluje ma hosanek s A9 ostatni zhadzuju. flop A99 turn K, river 2, parada nie?
je mi do placu. niekde som pocul, ze je to tretia statisticky najlepsia ruka pred flopom. zacina vo mne hlodat pochybnost.
- pavjan
Re: apropo AK
máš smolu ale nejlepší sou a budou pořad dve AA,kdybys je měl tak bys neprohrál ani tohle rozdání měl bys AAA99 a von jenom 999AA
- mara-km
Re: Re: apropo AK
ale samozrejmě se dá prohrát se vším
- mara-km
Počet príspevkov: 39 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.